Lietuvių požiūris į genetiškai modifikuotus augalus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

slack 2012-04-26 10:25
Baisi antraštė žeminanti lietuvis tarytum kitų šalių gyventojų požiūris būtų kitoks.
kiesza 2012-04-26 10:58
Tai čia tavo asmeninė valia kuo tikėt, kuo ne, čia juk ne propagandinis portalas kur tebūtų išsakoma vieno užsakovo pozicija
Pailiokas 2012-04-26 12:01
jau kiek metų skaitau Technologijos.lt bet šis straipsnis perpildė kantrybės taurę ir užsiregistravau, kad galėčiau komentuoti.. nu baisu, baisu, kokie žmonės ..hmm.. bijo to, kas po lova? GMO yra mixas- tarsi valgytum jūros gėrybes su kukurūzais, tiktai kad nereikia valgyti jų atskirai ir visa ta kampanija, nukreipta prieš GMO yra tuščias reikalas, kuris tik verčia žmones slėpti faktą, tai jau geriau leiskit tuos GMO, bet bent jau nepanikuokit, tada ir sudėtis visada bus aiški, o dbr tik bauginate gamintojus, o jie meluoja, kad atseit ne GMO.. be to, mieliau jau valgysiu pomidorą su kokio tai slieko genais, negu "natūralią" morką, apipurkšta 10 chemikalų, kurie garantuotai sukelia vėžį. Ačiū.
Shinigami 2012-04-26 14:24
Mokslininkai nesugebėjo nustatyti kaip veikia GMO organizmą, nes jis jo neveikia. Tai tas pat kas bandyti išsiaiškinti kaip Jupiterio gravitacija veikia mano kaimyno šuns augimą. Ir nerandant jokio poveikio nepateikti konkrečių tyrimo rezultatų.