Kokio dydžio yra žmogaus asmeninė erdvė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Christmas_fun 2012-06-11 12:22
Cia dar turbut kiekvienam zmogui skiriasi sitas atstumas,as pvz kuo arciau esu zmogaus tuo geriau. Nemegstu sneketi 2metru atstumu. Drasiai sedziu su grupiokais ant sofkutes susispaudes ir nejauciu, kad kiltu gresme kazkokia man.
Spro 2012-06-11 16:44
O jei nepažystamas žmogus? Ar patiktu? Žinoma ,kad žmonių erdvės skirias. Tarkim , paprastas pavyzdys : autobusas. Tu esi su draugu. 4laisvos sėdynės. Vienas draugas sėsis šalia tavęs. Kitas priešais. Aš pats labiau mėgstu priešais sėstis .
Strong_Bad 2012-06-11 18:20
O lababai saugiai jaustumeisi kad tave taip ant sofkute pasodintu nepazystamu zmoniu rate? Lygiai tappat jaustumeisi laisvai? O grupiokai belekokie ar "rinktinis" ratas? Spro gerai sako, akivaizdziai tas "savu ratas" net ir autobuse stengiasi laikytis kuo arciau viens kito ir geriau stoves salia, nei eis sestis i laiva vieta uz poros metru.
ddeividdas 2012-06-11 19:48
Kiek arti galima prisileisti draugus čia labai individualu, bet tie dėsningumai, kad jei yra laisva vieta autobuse toli - vistiek neisim ten, o pasiliksim su draugais labai įdomu. Atrodo kasdieniai reiškiniai, bet apie juos susimastai tik tada, kai kažkas pradeda kalbėti ir galvoji - O geras, rimtai. Arba būna tokų situacijų kai išvis nesinori kontakto su žmogum ir neturi kur akių dėt, kaip nemalonu būna.. Tai visi dažniausiai žiūri į telefoną. (P.S. Pašalinus migdolinį kūna, žmogus taptų labai geras, meilus (aišku bandymai atlikti su žiurkėm). O padirginus - taptų agresyvūs.)