Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
SmOgER 2012-08-09 15:03
"Į populiariausių užpilamų sriubų ir makaronų gaminių sudėtį be niekam šleikštulio nekeliančių džiovintų prieskonių ar daržovių dar įeina maltodekstrinas, aromato ir skonio stiprikliai – mononatrio glutamatas, dinatrio 5' ribonukleotidai, tirštikliai – ksantano derva, kvapiosios medžiagos su glitimu."
Na ir?
Pasiskaitę paprasčiausios sveriamos mėsos sudėtį prekybos centre, dar ir ne tokių dalykų rasime. Bet tai nereiškia, kad maistas yra nuodingas.. Čia, kaip ir visur, galioja taisyklė "kas per daug, tas nesveika" ir nematau reikalo kurti kažkokių sąmokslo teorijų.
dody-lody 2012-08-09 15:12
valgai sriuba ,o isivaizduoji kad valgai vistiena
Manvydas 2012-08-09 22:25
Negi aš čia vienas, kuris mėgsta tas sriubytes?Ir ne dėl to, kad neturiu pinigų ar pan.O šiaip, patinka kartais jas pavalgyt, pasipjaustai rūkytos dešros, sūrio sumeti į sriubytę, užpili vandeniu ir mmm.O kas liečia bulvių košių miltelius.Tai asmeniškai valgau dažnai.Nes čia, kur esu 96 proc. miltelių sudaro tikrų bulvių milteliai, like 4 proc. prieskoniai, pieno miltukai.
qriuqriu 2012-08-09 22:36
dekui teko pabandyt 3 dienas iskenciau, bet po to pasakiau sau niekad daugiau...rugstingumas skrandzio iskart, galbut tuo metu nusilpes buvau bet efektas buvo ganetinai stiprus...nuo kokios arbatos tokiu pojuciu nejusdavau cia beveik kaip tirpi kava skrandininkams
forestbird 2012-08-10 10:47
Čia manau reiktų skirti skanu ir sveika. Dažniausia kur daugiau E ten skaniau, na juk juos dažniausia tam ir deda.
Bet ar norisi skaniai nuodytis?
Pasalietis 2012-08-10 23:21
Tos "E" perdėta baimė.. jei darė ekspermentą su E621 ir 1000 kinų ir sugebėjo tik įrodyti, kad jis nedaro jokio poveikio, tarp E yra tokių dalykų, kaip auksas, sidabras.. Druska dažnai labiau kenkia, nei tie "E"
immortallt 2012-08-11 00:59
E621 eksperimentas Kinijoje jau trunka virs 100 metu. Pas juos viskas voliojama vos ne tuose milteliuose - nieko, dauginasi kaip triusiai, praktiskai geometrine progresija...
salemas5 2015-01-05 12:00
http://www.eufic.org/upl/1/default/doc/ ... 282%29.pdf kiek pavyko istraukti is interneto visu tu E listas.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Užpilamos sriubos: ar pagrįstai jas vadiname „nafta“ ir „plastmase“?