Kontaktiniai lęšiai: estetiška, bet sukelia apakimo pavojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kailis 2012-10-05 10:09
O man visai grazu kaip paneles nesioja akinius.
Shinigami 2012-10-05 10:24
Priklauso nuo akinių modelio. Nes kai kurios nešioja didelius ir apvalius akinius. Kas tikrai gadina išvaizdą. Bet modernus akiniai tai tikrai kai kuriems tinka ir jie atrodo geriau nei be jų. Čia abiem lytims.
miau 2012-10-06 20:35
dėl pasiūlymo nepirkti internete.. kai rinkausi lęšius, dariau tai kaip priklauso optikoj, netyrė jie tų akių niekaip ypatingai, tik "raišką" patikslino ir apmokė kaip lęšius įsidėti, prižiūrėti ir pan. Deja, ten analogiški man parinkti lęšiai kainuoja trečdaliu brangiau negu internetinėse parduotuvėse... Perkant kitus kartus tiesiog nueini į bet kurią optiką ir jie nelabai gilindamiesi duoda tai, ko paprašai, taigi nematau jokio skirtumo nuo pirkimo e-parduotuvėse, vėlgi išskyrus kainą, kuri priklausomai nuo pasirinkto produkto gali skirtis oho kaip nemažai.
Indre 2012-10-07 20:45
Sutinku su Jūsų nuomone. Nieko tose optikose ypatingo nedaro, tiesiog poniai medikei iš straipsnio reikėjo padaryti reklamą, dėl to skatina žmones nepirkti internetu. Aš manau, jei dar neteko nešioti lęšių, pirmą kartą reiktų apsilankyti optikoje, kad pamokintų kaip su jais reikia elgtis. Pati jau kokius tris metus užsisakinėju internetu ir esu labai patenkinta ir tikrai žymiai pigiau viskas. Aišku reguliariai pasitikrinti akis optikose reiktų nepamiršti, internetu to tikrai nepadarysi (:
Spro 2012-10-07 21:50
O man tokie patinka visai . Visgi kiekvienam pagal skonį. Lęšiai nevisiems sueina gi .. būna jautrių labai akių.