Skaityti nemokantys Etiopijos vaikai per 5 mėnesius išmoko apeiti „Android“ planšetės apsaugą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

šakės 2012-11-02 11:31
Kaip visada, sensacijos pritraukia daugiau dėmesio, bet štai keli pastebėjimai: . Kaip neraštingi vaikai sugebėjo per 5 mėn be interneto nulaužti Google inžinierių sukurtas apsaugas? Pasirodo, kad "nulaužti" iš tikro reiškia tiesiog nustatymuose įjungti kamerą. Bet antraštė "Skaityti nemokantys Etiopijos vaikai per 5 mėnesius išmoko įjungti kamerą „Android“ planšetėje" neskamba taip gerai. http://www.technologyreview.com/news/50 ... hemselves/
Shinigami 2012-11-02 11:45
Aš ta pati norėjau parašyti apie nulaužimą. Turbūt net Enšteinas nesugebėtu per penkis mėnesius išmokti kita kalbą, išmokti programuoti, išmokti Android OS nulaužimo. Čia jau butu ne vaikai, o vunderkindai . Plius, netyčia išjungti kamerą, kad jai į jungti reiktu nulaužti visa OS, tiesiog ne įmanoma. Bet nustatimuose išjungti, galima. Bet jos vėl įjungimas nėra OS nulaužimas. Plius, vaikai neturi baimės analizuoti nesuprantamo daikto. Ne taip kaip dauguma suaugusiųjų. Suaugęs susidūręs su nežinomu dalykų dažniausiai prie jo nekiša ranku, arba tiesiog tingį kišti prie jų rankas. O tuo tarpu vaikai spaudžia viską, ir jiems nerūpi jog dėl to gali kažkas sugesti. Todėl ir išmoksta naudotis naujų daiktu greičiau nei suaugusieji.
chazmas 2012-11-02 11:49
Man kyla paprastas klausimas. Kokie stebuklingi akumuliatoriai tuose kompuose jei jie atlaikė 5 mėnesius? Nepanašu, kad tose šakalių lūšnose būtų elektra.
šakės 2012-11-02 12:02
Foxman 2012-11-02 15:59
Suaugusieji, nemokėjo naudotis planšetėm, o tik saulės elementais - kaip kabeli įkišt, kad pakraut planšetę. Nors truputi perdėjo su "nulaužimu" tačiau tai tikrai labai geras eksperimentas įrodantis, kad mokymuisi užtenka tik įrankių ir daug bandymų.
immortallt 2012-11-03 01:44
Nezinau kaip jus vaikysteje ismokot naudotis kompu, bet as tada dar anglu nemokejau Spaudi bet ka ir ziuri kas buvo - nesigavo, bandai is naujo.
nondescript 2012-11-03 14:56
Šiaip šakės dėl nulaužimo labai teisingai pasakė, tam reikia programavimo žinių ar bent jau interneto, o kad įjungė, jokio čia stebuklo nematau, stebuklas būtų jei per pusę metų būtų nesugebėję įjungt, nes tos plančetės paprastos kaip 2 x 2, o kalbą puikiai atstoja piktogramos. Nepyk, bet šiais laikais sunku surast žmogų (ypač techniką!) kuris nemokėtų naudotis touch padu.