Ateityje vaikai galės turėti bent dvi biologines mamas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2012-12-04 22:12
Neišbandžius nesužinosi. Vardan pinigų verslas ir politikai ištisas gentis ar tautas kančioms pasmerkia. O čia tik keletą naujai sukurtų paaukot vardan mokslo ir geresnės žmonijos ateities. Daug kam gyvenimas žiaurus ir neteisingas.
g3n1us 2012-12-05 03:22
Gausis išsigimimas, žmonės turi natūraliai evoliucionuoti ir prisitaikyti aplinkai, nes kitaip ateis metas ir visi bus bejėgiai be žmonių įsikišimo. Po kelių kartų gali būti taip, kad pasiklys žmonės ir nebežinos kur buvo klaida ir kaip tai ištaisyti ar pan...
Borland 2012-12-05 08:24
Mes dabar negalime žinoti ko reikės po 100 ar 1000 metų. Gal reiks visai kitokių savybių, kurdami indelyje, mes rizikuojame visus padaryti daug maž vienodus, galbūt pašalinsim dalykus kurių dabar nereikia, bet ateityje be jų bus sunku. Tokiu atveju, pasikeitus sąlygoms tiesiog išnyksime, nes nebus kas prisitaiko.
Talkatif 2012-12-05 08:54
Prie ko čia žmonija? Tik vienetams ir dabar prieinama naujausia medicina. Nemaža dalis net Lietuvoje negauna elementarių medicinų paslaugų. Kai kuriuose provincijose likę keli medikai jaučiasi kaip carai, o kompetencija beveik nulinė. Plungės kraštas jau nuo seno tuo garsėja. Tai kad visada didžioji žmonijos dalis evoliucionuos tik su minimaliu medicinos ir mokslo įsikišimu. Atskirtis pasaulyje tarp turtingų ir skurdžių tik didėja, vidurinės klasės ir toliau nyksta.
vanduo4 2013-02-22 17:22
Priesinimasis tokiems tyrimams, tai prieisinimasis evoliuciajai. Sias baimes galima sutrinti y miltus labai paprastu pvz.: yra tokios kamienines lasteles, kurios duoda pradzia visiems zmoguje esantiems organams, t.y. is vienos lasteles galima isauginti bet ka, tereikia tinkamo genetinio poveikio. Tad padarytas klaida galima istaisyti pradedant nuo pradziu; 2. pvz: moksliniai tyrimai vykdomi dviem kryptimis: a) daromos genetines modifikacijos ir ziurima kas gausis; b) ieskoma kas duoda viskam pradzia. Atradus ta tikraja visa ko pradzia (siuo metu tai kamienine lastele), bet kada viska galima pradeti is pradziu. 3. pvz.: indenai amerikoje neigdami evoliucija ir pasiduodami gamtos malonei - isnyko, nes atsikrausi "genetiniai" europieciai.