Švedai sugalvojo gėlių lauką užsėti… šautuvu (Video)  (3)

Manantiems, kad daržininkystė ir gėlių sodinimas – nuobodu, „Studio Total“ minios finansavimo platformoje „Indiegogo“ siūlo alternatyvą, kaip daržininkystę paversti ekstremalesniu užsiėmimu – visą gėlių lauką pasėti paspaudus kad ir 12 kalibro ginklo gaiduką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Flower Shell“ yra šaudmenys, pripildyti gėlių sėklų, kurios gali užauginti įvairių rūšių gėlių – nuo saulėgrąžų iki saulučių ar aguonų lauko.

„Įsivaizduokite šaunamąjį ginklą, kuris duoda gyvybę, užuot ją atėmęs, – taip apibūdinamas „Flower Shell“. – Daržininkystė jau niekada nebebus toks nuobodus užsiėmimas.“

Šį išradimą sukūrė Peras Cromwellis iš nedidelės Švedijos kūrybinės studijos „Studio Total“. Jis jau anksčiau nustebino savo išradimais. Vienas jų – supama kėdė „iRock Chair“, kuria supantis, galima tuo pat metu pakrauti „iPad“.

„Flower Shell“ šaudmenys turi mažiau parako ir, pasak P. Cromwellio, turi būti traktuojami kaip įprasta amunicija.

Viena kulka su vienos rūšies gėlių sėklomis kainuoja 50 dolerių, Iš viso šios kampanijos metu P. Cromwellis ketina surinkti 4 tūkst. JAV dolerių.

Išradėjas sako, kad plyną įvairių gėlių lauką jam pavyko užsėti, iššovus 142 kulkas.

Švedų laboratorijos „Studio Total“ tikslas – kurti naujus produktus, kurie keistų pasaulį. Šiuo metu jau yra vystoma maždaug dešimt projektų, įskaitant ir skraidantį kilimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (3)