Kodėl egzistuoja visata? Nauji antimaterijos tyrimo rezultatai veda link atsakymo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

subjektas 2014-01-24 11:03
aš žinau atsakymą: 42 ! Man patiko Feynemano ir Wheelerio idėja kad visata sukurta iš vieno elektrono, nes toliau jis padare išvada kad positronas juda atvirkštine laiko seka o jei taip tai kodėl yra neteisinga teigti kad ir antiprotonas juda priešinga laiko seka? Iš to ir išeina kad medžiaga eina laiku "+" o visa antimedžiaga laiku "-" . šiaip įdomu būtų sužinot daugiau paaiškinimų arba paneigimų.
gytis13 2014-01-24 13:42
O kodėl visi mano kad visatoje nėra antimaterijos? juk tarpgalaktinėj erdvėj beveik nėra medžiagos, ten anihiliacijos nepastebėsi, galaktikos juda toldamos viena nuo kitos ir dažniausiai nesusiduria, gal tiesiog egzistuoja antimaterijos galaktikos ar jų grupės ir viskas. Kaip nustatysi kad kažkokia tolima galaktika yra ne iš antimaterijos? Jei neklystu, fotonai visi vienodi, antifotono nėra? Tad antimaterija matoma taip pat kaip ir paprasta materija.
bahuriux 2014-01-24 17:16
As turiu kiek kita hipoteze (kuri zinoma niekam neidomi). Materija sau - antimaterija sau, ta prasme antivisata yra tiesiog kitoj fazej nei musiske, bet visai lygiaverte kaip ir musu. Panasiai kaip preisingoj (kitoj) dimensijoj. Arba lauksiu, kol bus aiskus irodymai, kad antimaterija yra kitu savybiu, nei materija pvz kitaip veikia E=mc^2 nei materijos atveju ir panasiai. Iki tol manysiu, kad antimaterine visata egzistuoja paraleliai.
sabotan 2014-01-26 20:25
Na antimaterija tarsi visatos kitoje dimensijoje . Be to visatoje pilna antimaterisjos berots 70 procentu kazkur skiciau ar net daugiau