Rusija iš JAV atsiims Aliaską? Amerikiečiams jau nebejuokinga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Popasz 2014-03-27 15:12
Gerb. administracija, kaip jums negėda dėti tokius straipsnius? Ypač tokius, kuriuose dar figūruoja informacija iš konkretaus bulvarinio briedo pavadinimu "weekly world news"? Čia yra tas pats, kas The Sun arba New of The World. Dar vienas dalykas. Peticiją galima sukurti ir su tikslu pradėti statyti Star Treko mirties žvaigždę (erdvėlaivį), jos populiarumas taip pat buvo didelis, tačiau klausimas kiek nutolstama nuo realybės? technologijos.lt virsta dar vienu nevykusiu portalu kaip delfi, į kurį nebent einama tik pasijuokti iš pučiamos propagandos ir dedamo apsurdiško turinio. Pradžioje buvo šaunu, nedėjot briedo, rašėt mažiau, bet rimtesnius ir įdomesnius straipsnius, kurie visų pirma, jau yra susiję su technologijomis (ne kaip šis "straipsnis"). Viliuosi, jog su laiku pasitaisysite.
cavalier01 2014-03-27 15:37
Kai jie rašo savo straipsnius tai gerai, rimta ir įdomu. Esmė jog tokio tipo briedas yra kopijuojamas, ir dar iš tokių tinklapių kaip Delfi. Manau technologijos.lt turėtų susiimti ir palikti tokio tipo "straipsnius" ten kur jiems priklauso, o ne čia, kur yra tikrai didelis potencialas traukti rimtą bendruomenę.
PCP 2014-03-27 15:45
GM 2014-03-27 15:59
Siūlau teikti peticiją technologijos.lt administracijai, kad nebetalpintų nesąmonių
sabotan 2014-03-27 18:23
arba padaryti atskyta slkiriu bulvarinis meslas
Unikali durnaropė 2014-03-27 18:52
O man viskas šiuo klausimu patinka - tai labai inovatyvus ir toliaregiškas žingsnis - akiračio praplėtimas visais gyvenimiškais klausimais. Mokslinių straipsnių ir naujienų niekas neskaitys. Tūlas pilietis vistiek nesupras, o tie, kas supras, pasirinks profesionalias ir specifines užsienio mokslo medijąs. Priedo, kiek daug sutaupoma laiko - nebereikia lakstytis per krūvas tinklapių - viskas vienoje vietoje. belieka tik paspausti kairę ranką portalo administratoriams. Už šį nuostabų kūrinį ir mėnesinio abonentinio mokesčio nebūtų gaila. O tiems verksniams, kurie bamba ir žliumbia pasakysiu tik vieną - eikit ir padarykit geriau. Parašykit apžvalginį straipsnį apie tai, kam visgi teisiškai priklauso Aliaska ir kokiomis aplinkybėmis ji pateko į vienas ar kitas rankas. Žinoma, su visomis nuorodomis į šaltinius. O jei to nesugebėsit padaryti, tai susikiškit savo niekam neįdomius postringavimus ten, kur nesueina.
Vytautaska 2014-03-27 22:29
Sprendimas labai aiškus. Parodykit čiabuviams kaip gyvena Rusijos čiukčiai, akcijos automatiškai pereitų Rusijai ir noras praeitų greitai.
MSC 2014-03-28 00:12
Eikit ir padarykit geriau? Manau ne kiekvienam žmogui čia straipsnius dėt, o tik kompetetingiems žmonėms, kurie sugebėtų daugiau nei tokias nesąmones rašyt. Realiai apie ką tu galvoji? Kad būsimi redaktoriai čia skundžiasi?
yuste 2014-03-28 00:55
Žmonės relax, čia vos viena citata paimta iš to keisto leidinio ir esmės tai nekeičia. Be to, čia ne delfio, o 15min straipsnis.
Popasz 2014-03-28 01:53
Kiek tau metų? 16? Rašai kaip pikta alia "išsilavinusi" kompleksuota paauglė, kuri siekia kitus sumenkinti ir internete kieta pasijausti. Kalba eina apie portalo turinį, dabar turinyje jau pradedami dėti staipsniai, kurių šaltinis yra konkretus bulvarinis briedas. O tu dar tai drįsti vadinti "inovatyvus ir toliaregiškas žingsnis - akiračio praplėtimas visais gyvenimiškais klausimais.". Šaunu, tuomet kitai savaitei laukim straipsnio irgi iš weekly world news apie NSO technologijų pritaikymą žemiečiams. Administracija, jau straipsnis prieš porą metų apie įstrigusį briedį jau buvo už ribos, tačiau tai kas yra čia - dugnas. Antraštės skambumas, be žodžių. Gal jau laikas keltis?
vanduo4 2014-03-28 02:58
Sitas straipsnis geras ne del technologinio lygio, bet savo ejimo politikoje. - Politika taip pat yra mokslas ir ne kiekvienas zvaigdziu profesorius joje gaudosi; - Ydomiau butu jeigu butu pateikta issamesne informacija kaip vyko Aliaskos pirkimas, kokios veliau iskilo problemos ir kaip jos galetu ytakoti atsiskyrimonuo USA klausima. - Cia jau butu mokslinis tyrimas.
slawcka 2014-03-28 11:23
Pritariu, jei jau deda toki straipsni, galetu ir placiau, arba atskira. Zinoma, dabar jau atsiversiu wikipedia ,nes pasidare idomu del aliaskos pirkimo ir t.t .
Dreigas 2014-03-28 11:34
Asmeniskai, tai kuo toliau, tuo reciau atsiverciu technologijos.lt puslapi... Perskaites straipsni ka suzinojau? Ogi, kad kazkoks rusas eilini karta nusipezejo ir tiek. Kuo toliau, tuo daugiau laiko sugaistu atsirinkdamas straipsnius
Jomajo 2014-03-28 12:01
kiek pamenu administracija rase, kad svarbiausia yra "click'ai" is to jie gyvena, tai naturalu, kad slamsto vis daugiau. laukiu straipsniu apie prezidento rinkimus, uspakio bylas, taip pat radzi
yuste 2014-03-28 12:05
Yra įdėta nuoroda į straipsnį apie Aliaskos pirkimą... http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pa ... s-4197&l=2