Nustatyta, kuriuose daugiabučio aukštuose sveikiausia gyventi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fobus 2014-03-31 13:39
Mokslininkai nustatė, pasak mokslininkų, tyrimais nustatyta... bet nei kokie tai mokslininkai, nei nuorodos į jų tyrimus nėra. Čia kaip iš naujienų agentūros VBS - viena boba sakė... Bet matyt tai pagal planą, nes tyrimo išvados ir tema kaip tik kokiam dailymail. Kažin ar net delfi tokius straipsnius deda... Redakcija, iš kur pasisamdėt sau tokį rašytoją? Ir kodėl jis vis dar deda straipsnius mokslinės krypties tinklapyje? Trys paragrafai...
Shinigami 2014-03-31 14:56
Apie koki magnetini lauką čia kalbama? Dirvožemio? Smėlio? Ar dar koki? Jei žemės, tai jis skirtingose žemės vietose yra skirtingo galingumo. Plius žemė nėra apvali. Ji kalnuota. Tai ant kilometro aukščio kalno gyvenantys žmonės gauna mažiau to stebuklingo magnetinio lauko? O kaip dėl žemiau jūros lygio gyvenančių asmenų?
Kadras 2014-03-31 20:02
Tai pagal staipsni geriausia gyventi pozeminiame garaze
kionig 2014-04-01 00:48
Nežinau kodėl deda. Sugalvojo įdėti ir tiek.. Didelio čia daikto kreipti dėmesį, nervintis..
Fobus 2014-04-01 01:24
Gal persūdžiau. Bet aš rimtai, neskaitant delfi komentatorių, delfi yra pakankamai profesionalus. Geriau nei Lrytas, mažiau propagandos. Tik pradėjo nervinti pastaruoju metu į paviršių iškylantys erotinių temų straipsniai. Žinoma, spaudos žurnalams neprilygsta, bet ko daugiau norėti iš nemokamo? Nesinori kiekvieną kartą prieš skaitant ieškoti kas parašė. Juo labiau, kad viską, kas ne teksto zonoje išmoksti išfiltruoti. Nervinuos, nes rūpi. Todėl ir reiškiu savo nuomonę. Kai nerūpės - nebesilankysiu.