Ar gyvenimas Marse išvarys iš proto?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2014-04-20 09:30
Čia tikrina kaip paveiks šiuolaikini išsivysčiusios šalies pilieti, o ne kaip tai paveiks žmogų. Nors visų sąlygų vienu metu joks žmogus dar nėra patyres, bet atskiras tas sąlygas yra. Kur vandens trukumas, tai prausiasi ne 8 minutes per savaitę, o 8 minutes per metus. žmonės mėgsta atsiskirti, ir tai vyksta dažnai ir nuo senų senovės. Vienuoliai, atsiskyrėliai ir šiaip kitokie asmenys. Bendravimas su artimaisiais kai žinutės atgal atgavimas užtrunka 20 min? Senovėje tai užtrukdavo mėnesius.
Tas_pac 2014-04-20 14:02
Na naujajį pasaulį sėkmingai kolonizavom. Buvo ir ilgos kelionės laivais nesibaigiančiam vandenyne ir keletas žlugusių kolonijų. Žmogus gana gajus padaras.
Rukis 2014-04-20 14:38
Sakyčiau blogas klausimas. Konkrečiau reikia. Jei "bandymas išsikovoti nepriklausomybę nuo Žemės" bus laikomas beprotybe, tada taip.
WastedYears 2014-04-20 19:46
savaitę nesiprausti vyrui nėra jau taip tragiška. moterims kiek sunkiau dėl to.
pozitronas 2014-04-20 20:06
Na jai gyveni mažoje erdvėje su vyrais kurie smirdi tai ir vyrams gali kilti problemu jai tai trunka metais.
bahuriux 2014-04-20 20:07
Kas liecia atsiprausima tokiomis salygomis, tai labai gerai padeda serveteles suvilgytos degtine, ar kazkokiu panasiu skysciu. Juk jie tures visokiu aparatu, gal ir tures kaip pasigaminti visokiu medziagu. Del atsiskyrimo tai tegu, juk taip butu sukurtas pirmas nepriklausomas pasaulis nuo Zemes planetos, tai tiesiog COOL.
Shinigami 2014-04-20 20:15
Paklausk bomžo ar jis užuodžia, kad jis smirdi. Paklausk kito bomžo ar pirmasis smirdi. Jei ir atsakys "Taip" bet tas taip nereikš kad smarkiai smirdi. Nors tau nuo jų abiejų nosis raitysis. Taip yra, nes prie kvapo yra priprantama. Ir kaip baisiai tu ar kitas žmogus tau smirdi priklauso nuo to kaip tu pats dažnai prausiesi ir kokioje aplinkoje gyveni. Bei ar naudoji dozedaratus. Kuo dažniau prausiesi ir kuo daugiau naudoji dozedarantu tuo labiau tau kitas asmuo gali smirdėti. Nors jei naudoji daug dozedarantų tai tu gali kitam asmeniui smirdėti. Nekarta teko sutikti asmenų kurie išsikvėpine tiek jog negalių šalia jų kvėpuoti. Nors jiems patiems tai normalu, o asmenys kurie nesikvėpina jiems gali smirdėti. Kitaip sakant. Astronautai per kelis mėnesius pripras prie kvapo ir bus normalu.
Atk 2014-04-21 12:32
Jie užsiima, jei lyginti, tokiu darbu, kad ima ir skaldo akmenį, o kam jį skaldyti? Jie pavargsta, dirba, bet tas darbas beprasmis. Žemė yra puiki vieta žmogui, tik jis savo agresija ir nemokėjimu su ją elgtis ir su kitais žmonėmis teisingai, pragarą sukūrė Žemėje, nors galėtų sukurti Rojų.