Retos monoamnioninės dvynės gimė laikydamos viena kitą už rankos (Video)  (0)

Penktadienį Ohajaus (JAV) valstijoje pasaulį išvydo dvynės mergaitės, kurios, visų nuostabai, laikėsi viena kitai už rankos. Jų motina sako sunkiai renkanti žodžius po tokio jaudinančio įvykio – ypač todėl, kad mergaitėms buvo diagnozuotas retas sutrikimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mergaitės yra monoamnioninės dvynės – tai reiškia, kad gimdoje jos augo besidalindamos vienu vandens maišeliu ir viena placenta. Tokiu atveju kyla pavojus, kad virkštelės gali susipinti, o kūdikiai – uždusti. Tokių nėštumo atvejų pasitaiko tik vienas iš 10 tūkstančių.

Nepaisant nerimo kupinų paskutiniųjų nėštumo mėnesių Jenna ir Jillian penktadienį atkeliavo į pasaulį. Palatoje neliko nė vieno nesujaudinto žmogaus – mergaitės po Cezario pjūvio gimė besilaikydamos už rankų.

„Sunku žodžiais apsakyti, koks jausmas yra žinoti, kad mergaitėms viskas gerai. Puiku žinoti, kad jos taip gerai jaučiasi, o aš galiu jas palaikyti“, – susijaudinusi kalbėjo mergaičių motina Sarah Thistlethwaite, savo dukras ant rankų galėjusi palaikyti simbolinę dieną – sekmadienį. Tądien JAV buvo švenčiama Motinos diena.

„Jos jau yra geriausios draugės. Negaliu patikėti, kad jos laikėsi už rankų. Tai nuostabu“, – naujienų agentūrai AP pasakojo motina.

Mergaitės ligoninėje turės praleisti kelias savaites – joms dar sunku savarankiškai kvėpuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai (0)