„Misija 31“: legendinio Jacqueso-Yveso Cousteau anūko projektas (Video)  (0)

„Misija 31“ bus vykdoma vienintelėje pasaulyje povandeninių tyrimų laboratorijoje „Aquarius“. Ji įkurta prie Floridos krantų, netoli Ki Largo. Tyrinėtojai iš laboratorijos grįš liepos 2 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Floridos pakrantėje legendinio vandenynų tyrinėtojo Jacqueso-Yveso Cousteau anūkas Fabienas Cousteau pradės „Misiją 31“ – trisdešimt vieną dieną truksiančius povandeninio pasaulio tyrinėjimus, kuriems pats ir vadovaus. Misijoje bus remiamasi jo garsiojo senelio palikimu.

„Misija 31“ bus pradėta minint penkiasdešimtąsias Jacqueso-Yveso Cousteau misijos „Žemyninis šelfas 2“, kurios metu tyrinėtojai praleido 30 dienų po vandeniu, metines.

Misija taip pat bus sutelkta į klimato kaitos, išaugusio vandenynų rūgštėjimo, užterštumo bei biologinės įvairovės mažėjimo problemas. Fabienas Cousteau neabejoja, kad po vandeniu yra dar daug neatrastų dalykų.

„Galėsime rašyti į „Twitter“, skambinti per „Skype“ programą, rašyti į „Facebook“ ir „Instagram“ bei daryti visus kitus dalykus, kurie yra savaime suprantami sausumoje, tačiau iki šiol buvo neįmanomi po vandeniu“, - sakė Fabienas Cousteau.

Vaizdo siužetas


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (0)