Naudinga žinoti: 7 netikėti būdai, kaip produktus ilgiau išlaikyti šviežius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

uodas 2014-09-16 08:31
Įpilkite į dubenį dvi dalis vandens ir vieną acto ir lengvai nuskalaukite uogas." actas kiek procentu?
punktyras 2014-09-16 10:13
Tradiciškai actas būdavo 9%. Tai tikriausiai kažkas panašaus turima galvoje ir čia.
trapecijus 2014-09-17 00:22
O ką kaime darom po bulviakasio jei rūsys nėra pats vėsiausias ar kažkiek prasivėdinantis? Nenorint supūdyt bulvių per žiemą įmaišoma obuolių. Jei gerai prisimenu seneliai į maišui bulvių aukodavo 5-6 obuolius. Tie patys pirmi supūdavo po kelių mėnesių, o bulvės išlikdavo ''prekinės išvaizdos'' iki pat ''greitbulbių''. T.y. pačių pirmųjų kur jau liepą nusikasi.