Seksas magnetinio rezonanso aparate (N-18)(Video)  (3)

Ar kada susimąstėte, kaip atrodytų lytinis aktas skenuojant jį magnetiniu rezonansu? Mokslo vardan porelė įsimylėjėlių sutiko dalyvauti eksperimente ir padėti mums tai išvysti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-09-22 Seksas magnetinio rezonanso aparate (N-18)(Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasitelkę adaptuotą magnetinio rezonanso (MRI) skenerį, grupelė mokslininkų padarė tūkstančius kadrų, kuriuos sumontavę į vieną vaizdo medžiagą, atskleidė šio proceso subtilybes iš vidaus.

Vaizdo įraše taip pat matomas dviejų žmonių bučinys ir kaip intymaus momento metu sustiprėja širdies ritmas.

Pasak „British Medical Journal“ šios scenos buvo įamžintos absoliučiai moksliniais tikslais. Taip siekta geriau suprasti sekso metu vyrų ir moterų organizme vykstančius fiziologinius procesus. Tikimasi, jog tokiu būdu sukaupta informacija padės išsiaiškinti, ar visos teorijos apie seksą bei dviejų partnerių seksualinį susijaudinimą pasitvirtina.

„Atsižvelgiant į magnetinio rezonanso (MRT) vaizdus, kurie atskleidžia daug išsamios informacijos apie vyrų ir moterų genitalijas lytinio akto metu, galima geriau perprasti žmonių anatomiją“ – teigia „British Medical Journal“ specialistas, daktaras Pek Van Andel.

Skirtingai nuo rentgeno spindulių, magnetinio rezonanso tomografas neskleidžia kenksmingos spinduliuotės, todėl leidžia gydytojams padaryti daugiau nuotraukų. Jis sukuria detalų vaizdą pasitelkdamas magnetinius laukus, kurie pagal vandens molekulių (jos skirtingu tankumu išsidėsto skirtingų tipų audiniuose) pasiskirstymą organizme suformuoja nuotrauką.

Vaizdo įrašą, kuriame matomas dviejų žmonių lytinis aktas skenuojant magnetiniu rezonansu, galite pasižiūrėti žemiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(59)
(25)
(34)

Komentarai (3)