JAV saugo branduolinius ginklus planetos gynybai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2014-10-06 13:38
... Kiek pamenu buvo straipsnis apie asteroidų grėsmę ir jų išvengimo būdus, ir efektyviausias būdas buvo kosminis traktorius "tempiantis" asteroidą nuo kurso bent kelis metus. Tame pačiame straipsnyje rašėt jog atominės bombos būtų visiškai neefektyvios ir tai veiktų tiktai filmų scenarijuose. Bet dabar JAV tai pateisina kaip priežastį išlaikyti savo branduolinę ginkluotę... Labai įdomu kokia būtų reakcija jei Rusija pateisintų bombų laikymą ir atlikinėjimą nuo grafiko tokiais pieviniais paaiškinimais.
Gedis 2014-10-06 14:10
Kokia reakcija,rašytų,kad nuprotėjo,ginkluojasi,ruošiasi pasauliniam karui ir t.t.Nejau nematai,kad visiems paranoja nepagydoma pamačius užrašą "Rusija",arba "Putinas".Kelnės pasidaro pilnos ir viskas kas susiję su rusija,yra blogai.Yra dvi medalio pusės,Rusija ir JAV,neskaitau nei vienų nei kitų geresniais kažkuom,jų tik metodai galbūt skiriasi,bet esmė,jog nepasidalina pasaulio,o tarpusavyje kariaut nenori,štai ir gaunasi bordakas,kai dėl įtakos zonų kovoja.
Niko 2014-10-06 17:01
Esmė pasitikėjimas. Rusija taip įžūliai meluodama, prarado pasaulio pasitikėjimą ilgam laikui, juolab, kad po melu slepiasi agresija, smurtas, nepykanta. JAV nesuteikė priežasčių nepasitikėti jos žodžiu, sakyčiau netgi atvirkščiai.
Arns 2014-10-06 17:33
Niko, ar tikrai? Užpultas ir paliktas Somalis, neaišku dėl ko įvesta kariuomenė į Afganistaną, patys amerikiečiai išslaptino jog Irako-Irano karo metu Irakui buvo "numetamas" cheminis ginklas, kuriuo šie naikino iraniečius, sufabrikavo istoriją apie vis dar turimus ginklus ir 2003 m. įsiveržė į Iraką (P.S taip pat be JTO leidimo). Neskraidymo zona virš Libijos buvo interpretuota ne pagal pasirašytas taisykles. O kur dar Kosovo atvejis, kai dirbtinai išdraskyta valstybė. Ir čia tik paskutinių dviejų dešimtmečių "nuopelnai" pasaulio taikai. Kitaip sakant, bet kuri šalis, kuri neturi galingos ginkluotės ir branduolinių ginklų, negali būti tikra, jog galės egzistuoti, jei JAV nuspręs pasižvalgyti kokie jos interesai regione.
Niko 2014-10-06 21:06
Arns, nesupyk, bet esi sio forumo klounas, niekas neziuri i tavo nuomone rimtai, negaisk laiko.
Arns 2014-10-06 21:45
Niekis, viduramžiais, juokdarys karaliui galėjo sakyti kur kas daugiau nei kiti. Už ką vienas prarasdavo galvą, juokdariui nenukrisdavo nė plaukas. Tad juokis, bet jei imtum tikrinti faktus, pats nustebtumei kas vadovaujasi iliuzijomis. Gero vakaro.
lucy 2014-10-06 22:51
... Gyveni JAV sapne. Kokio tik mėšlo neiškilo iš visokių Wikileaks vien pastaraisias metais net nežiūrint į praeitį. Pvz. JAV šnipinėjimo skandalas. Šnipinėjo ne vien savo priešus rusus, bet ir savo draugus ty Europą pvz garsiai nuskambėjęs atvejis su Vokietijos kanclere. Kokios dar kalbos apie pasitikėjimą gali būti kai jie taip daro. Gal nuskambės durnai, bent jau man JAV atrodo kaip turčiaus sūnelis dedasi už visus protingesnis ir geresnis.
DJ_LFS 2014-10-06 22:56
O jau rusija mat šventoji ir nieko nešnipinėja, net Izraelio...
lucy 2014-10-07 00:28
Pirmiausia perskaityk į ką buvo atsakyta. Temos neseki.
Tommis 2014-10-07 03:13
Šitos bombikės senos juk, sunaikins jas ar ne, iš esmės jokio skirtumo - jei atomas ir būtų kada panaudotas, šitų niekas vistiek neliestų, nes yra juk naujesnių ir modernesnių Argumentas, jog per brangu tas senąsias šiuo metu JAV'ams naikinti, kai pinigų kitiems reikalams labai reikia, skambėtų daug įtikinamiau, nei kad „amerikonai nedegina kuokų, nes tiki, kad ketvirtam pasauliniam bus kariaujama būtent jomis“
AlvydasR 2014-10-07 12:16
o kinai kasa slėptuves apsisaugoti nuo žemės drebėjimų..
peace 2014-10-07 23:24
Cia kazkoks Minedo sindromas, kalba absoliuciai su realybe prasilenkiancius dalykus, visi is jo juokiasi, o jis toliau eteryje reiskiasi. Rusai pilnu tempu visiems grasina atomine bomba, kai tuo tarpu JAV svarsto kita siu bombu panaudojimo galima scenariju ir ne karto nera teko girdet is JAV apie atomines bombos panaudojima karo tikslais, bet kazkodel jiems bloga JAV, o ne rusija. Cia tiesiog intelekto trukumas. Arns ir kitiems intelekto nesuzalotiems siulau persikelti i Delfi, 15min, ten komentaruose rasit daug rekaujanciu bendraminciu, galesit ten skustis, kokia ta JAV bloga ir is rusu, zudanciu Ukrainiecius, daryti didvyrius. Manau, kad technologijos.lt portalas skirtas kiek rimtesnei ir protingesnei auditorijai.
Arns 2014-10-08 08:26
Mielasis peace, kai koks mokslininkas pagrįs, jog senos atominės bombos tinkamos naikinti asteroidus, bus kita kalba. Tačiau kai berods prieš kokį nepilną dešimtmetį NASA vertino kaip su "mūsų svečiais iš kosmoso" kovoti, toks ginklas buvo įvertintas vienu ir prasčiausių pažymių, nes: 1) maža sprogstamoji galia, prieš nepalyginamai didesnį kosmoso kūną, 2) sprogimas paviršiuje, būtent smūginės galios jėga, atlieka griaunamąjį darbą, kai reikia bent jau skaldomojo, siekiant sutrupinti asteroidą 3) įprastos galvutes nešančios raketos neišskrenda toli į kosmosą, o sprogdinant atmosferoje tik branduolinėmis dulkėmis apnuodysi beveik visą planetą... Tad tikinčiam bet kokiomis nesąmonėmis kaip už gryną pinigą, prašom keltis į delfi. Ten net daugiau tikinčių visokiomis finansų piramidėmis, ateiviais ir pan. Čia turėtu rinktis protingesnė nei tamsta publika, sugebanti įvertinti kas ir kaip.
immortallt 2014-10-08 21:16
Arns, kas pavojingesnis su pistoletu: atsargus ir atsakingas žmogus, kuris ginklą laiko seife ir apie jį nekalba, ar psichopatas, kuris visiems mojuoja ir grąsina, kaip nušluos nuo žemės bei dar gąsdina savo kaimynus, kad va tuoj čia ateis ir kas nors visus jus iššaudys, bet aš jus apginsiu. Nesitikiu, kad bent kiek proto turi, viską matyt jau Rusijos kanalai išplovė. Vargšas iš tikrųjų esu. Nesu didelis ir JAV fanas, daug briedo daro, bet jei reiktų kažką daryti kartu, tai pasirinkimas tarp Rusijos ir JAV būtų aiškus.