Nufilmuota kaip užmiesčio gatvėje mušasi Australijos kengūros (Video)  (0)

Australijoje neseniai užfiksuota, kaip gatvėje pliekiasi du sterbliniai gyvūnai - kengūros. Pasiremdamos raumeninga uodega jos spiria viena kitai į pilvą, retsykiais aptalžydamos viena kitą priekinėmis letenomis, lyg maži besipešantys vaikai. Vaizdo įrašą nufilmavo Naujojo Pietų Velso (didžiausios Australijos valstijos) gyventojas Rodney Langham.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyras televizijos „Channel 7“ žurnalistams teigė, jog ramiai savo kieme gurkšnojo šaltą alų, kai iš kažkur išdygę gyvūnai pradėjo spardytis.

„Tapau gatvės muštynių liudininku! Skubėjau viską nufilmuoti. Tokį vaizdą pamatysi itin retai, ypač užmiesčio rajono gatvėje“, - teigė australas.

Šie sterbliniai gyvūnai kovoja nuožmiai ir jų smūgiai bent jau iš šono atrodo tikrai skausmingi. Negana itin stiprių užpakalinių kojų, kengūros ant jų turi keturis pirštus su ilgais ir aštriais nagais.

Iš gyvūnų ūgio ir ant priekinių letenų esančių raumenų panašu, kad kovoja du patinai. Tokį spėjimą patvirtina ir tai, kad vaizdelis nufilmuotas jų poravimosi sezono metu, taigi gyvūnai greičiausiai kovoja dėl patelių dėmesio, tik besipešdami toli nuo jų nuklydo.

Susikibę priekinėmis letenomis kengūrų patinai lošiasi atgal, vengdami smūgių į snukutį.

Besispardydami peštukai nejučiomis įliuoksi tiesiog į vieno gyventojo kiemą.

Vaizdo įrašu vyras dalinasi per „ViralHog“ profilį.

Portalo discovery.com žurnalistai primena, jog Australijoje gyvena trijų rūšių kengūros: Didžioji pilkoji kengūra, Vakarų pilkoji kengūra ir Raudonoji kengūra.

Jos skiriasi dydžiu, didžiosios kengūros gali atsistoję siekti iki 1,8 metro ūgį ir sverti iki 90 kilogramų. Verta paminėti, kad šie 90 kilogramų yra grynų raumenų, nes, be galingų kojų, kengūrų patinai dar užsiaugina ir įspūdingus pečių, priekinių letenų raumenis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai (0)