Kiek dienų ir valandų mūsų gyvenimą sutrumpina skirtingi žalingi įpročiai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2014-10-20 18:49
Jo jo, tik kazkokdel visi prancuzai geria vyna kiekviena diena vietoj vandens, arbatos, limonado ir vietoj vyno, o daktarai konjaka, ne po daug bet po taurele ir nepasakyciau, kad gyvena trumpai, beto vyrams sumazeja kraujagysliu problemos. Tik aisku neperdozuoti jokiais budais.
HiTech 2014-10-20 21:18
Šitaip bandai pateisinti savo tūsus ar ką? Jei pagal planą, tai neužilgo turėtų atsirast koksnors komentatorius, kuris papasakotų apie dieduką, kuris kiekvieną dieną po kelis pakelius cigarečių surukydavo, ir apie babulką, kuri kiekvieną dieną po trilitrinį vyno išmaukdavo, ir negana to jie abu šimtamečiai buvo
salemas5 2014-10-20 21:42
bet rimtai internete maciau kad zmones ruke zole ilgai gyveno.
bahuriux 2014-10-20 23:00
Gruzinai geria vyna, valgo riebius avienos saslykus ir deje ant tokiu straipsniu ilgai ir laimingai gyvena.
punktyras 2014-10-20 23:31
.., nes gyvena kalnuose, kur tyras oras, daug fizinės veiklos ir mažai streso.
Jomajo 2014-10-21 02:50
o kiek sutrumpina gyvenima smogas miestuose, virsvalandziu dirbimas naktimis, nitratai ir kitas s... maiste, sedimas darbas, durna boba ir t.t. ?
sub 2014-10-21 11:12
Jo, geras straipsnelis, daug tiesos, mano senelį nužudė tabakas, tėvą - alkoholis, gyveni ir mokaisi. Ir vistiek kartais užtraukiu dumelį ar 100 g. išgeriu. Svarbiausia turėti saiką ir nepiktnaudžiauti. Bet iš kitos pusės, už visus narkotikus, alkoholius ir tabakus žmogų labiau žudo pats žmogus. T.y. žmonių sukelti karai, gamtos išdaigos, technika, netgi patys žmonės dėl asmeninių priežasčių ar dėl pinigų. Tai konkretizuoju: žmogaus sukurti produktai, straipsnyje paminėti taip pat yra žmogaus sukurtas produktas, labaiusiai žudo pačius žmones. Net juokinga Ką žmogus besukurtų, tas gali būti panaudojama žudymui. "Fak the world", kokia neteisybė. Skaičiau, kad ateinančiais metais, bus pirma virtuali žmogžudystė. Pasirodo net gi pats saugiausias gyvenimo būdas nėrqa toks saugus.
Atk 2014-10-21 20:28
Kiekvienas turi kūno atsargą, vieno kūnas geresnis, turi didelę atsargą, ten dažniausiai papuola jauna siela. Ir jo atsargos didelės ir jis gali daryti kvailssčių, rūkyti, gerti, nešti piktą ilgą laiką, nei kitas žmogus ir tarsi galima jam pavydėti, kdėl toks negeras, o tik bliogio daro. Bet už viską reikės sumokėti. Kitame gyvenime jam jau bus netoks geras kūnas duotas, jei spyrios ir toliau sės blogį, kitame dar prastesnis ir paskui iki to galės nusiristi, kad bus kūnas duotas toks negražus ir silpnas, kokio nors invalido visiško, kuris vos galės pajudėti. Ir kol turės sielą galimibę vystytis, tol bus duodamas naujas kūnas, kai praras galimybę vystytis, tai jis jau niekada negrįž į kūną ir toks žmogus jau mirs iš tikrųjų antrą kartą, patirs antrą mirtį, bus ištrinta iš sielos visa jo individualybė. Taip, kad nereikia pavydėti tiems, kas drąsiai daro kokias nors nesąmones ir atrodytų už tai negauna neigimų pasekmių.