Paneigtas mitas: nuolatinis pieno vartojimas ne tik nestiprina kaulų, bet dar ir sendina?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sloggi 2014-11-03 17:50
O gyvenimo budas koks tu zmoniu? Nes nurasyt viska ant pieno tai keista.
UTF16 2014-11-04 18:08
Jei pieno vartojimas šiaip skatina nesveiką gyvenimo būdą, tai tik dar labiau patvirtina, kad jo reikia atsisakyti.
martech 2014-11-04 22:49
Visiškai nesvarbu koks gyvenimo būdas. Aš nekeičiau gyvenimo būdo. Gyvenu kaip gyvenau prieš atsisakydamas pieno ir jo produktų. Sūrio, kefyro nevartoju, šokolado su pieno milteliais, išrūgų milteliais, pieniškų dešrelių, ledų ir kitokio maisto paversto šlamštu vien dėl pieno. Neketinu pradėti vartoti jo vėl. Vien dėl sveikatos. p.s. Gerai, kad tyrimas prasprūdo į spaudą. Yra ne vienas tyrimas, patvirtinantis kas skirta veršiams, te veršiai tegeria.
punktyras 2014-11-05 00:41
Viskas rodo, kad pablogėjimą sukelia pieno cukrūs. Kaip ir visi cukrūs, jie sveikatos neprideda. O štai fermentuoti produktai, kuriuose pieno cukraus mažai/nėra, nekenkia, o kaip tik padeda.
sloggi 2014-11-05 10:01
Tai, kad rase apie sita straipsni jog jis parasytas istraukus keleta sakiniu is esmines apklausos, tiek vyru tiek moteru. Daug mokslininku pasake jog tai niekinis straipsnis. Priedo visi piena vartojantys zmones buvo daug fiziskai aktyvesni. Jau nekalbant, kad tai Svedu straipsnis, pas kuriuos yra pieno trukumas, ty savo paciu reiksmem jie patys negali jo pasigamint reikiamo kiekio, kad nereiketu importuot uz brangia kaina pieno. Karts nuo karto isleidziami tokie straipsniai. Dazniausiai tokie straipsniai ateina butent is ten, priedo ssr laikais irgi taip darydavo, kai mazas kazko derlius budavo atsirasdavo svieciama medziaga kaip tai blogai, kad zmones maziau pirktu ir atvirksciai.
martech 2014-11-05 19:34
Man visiškai nesvarbu. Kritikai ieško prie ko prisikabinti: perdaug sakiniai iškarpyti straipsnyje be konteksto iš mokslinio tyrimo, ar gramatika ar stilius nepatiko. Aš remiuosi asmenine patirtimi, jau trys metai be pieno ir be produktų turinčių sudėtyje pieno gaminių. "Priedo visi piena vartojantys zmones buvo daug fiziskai aktyvesni." Va dėl šito tai natūralu, nes dažniausiai tie produktai turi ir nemenką papildomą cukraus kiekį. Kaip veikia cukrus labai aiškiai matosi ant vaikų užėdusių saldainių, ledų, jogurtų ir užgėrusių tai kokakola. Čia dar vienas minusas pieno produktams, o ne pliusas, kad kaip tu pateiki.