Norite milijono dolerių? Paaiškinkite, kaip raitosi cigaretės dūmai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nanobullet 2014-11-05 10:53
Random();
Verslininkas 2014-11-05 12:47
Na lygtimis gal to ir neaprasysi taip jau paprastai, bet kad ten viskas labai logiskai vyksta tai tikrai nesunku pasakyt, tiem kas gyvenime ne karta esate kurene lauzus zinote jog uzdegus viena smilgos gala pro kita eina dumai tam tikra trajektorija. o tabakas kaip zinia yra sukarpyti lapai, kurie pries tai buvo dziovinti, kaip zinia dziovinimas suardo tokiu lapu lasteliena jeigu taip galima pavadinti, ir is esmes tai yra kazkas panasaus kaip mikroskopiniai siaudeliukai, aisku jie nera tokios tobulos formos, bet kiek esu rukes visada stebedavau dumus, ir labai aiskiai matosi jog is tam tikru mazu kaubureliu dumai dazniausiai ir kyla. aisku visa tai dar susideda i pacias sangrudas viduje. manau pakaktu kelisimtus kartu padidinti tam tikra vieta ir butu galima aiskiau sakyt aks ir kaip.
FtBall 2014-11-05 12:55
Mokslui būtent lygčių ir reikia, o jos tikrai nebus paprastos - be galo daug dūmus įtakojančių detalių: oro temperatūra, vėjas, cigaretės popierėlius, kiekvieno atskiro tabako lapelio pozicija, tabako rūšis ir dar daug daug. Lygties rašyt gal net ir neverta - daug paprasčiau būtų sukurt simuliaciją, kur aprašant kūnų fizikines savybes, jiems sąveikaujant su kitais kūnais.
vytra 2014-11-05 13:01
- Tai jau padaryta 3D degančio laužo modelyje, kažkas panašaus yra padaryta ir su vandens krioklių 3D modeliu.. p.s. .. cigaro dūmų 3D modeliu nesidomėjau.