Tamsioji carinės Rusijos pusė: sekso vergės, haremai, orgijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enjoy.slurm 2014-12-09 11:09
Laukiniai vakarai yra tik vaiku zaidimai palyginti su laukine Rossiya
O_O 2014-12-09 12:51
Untermenschen
1337 2014-12-09 14:25
Puikiai paaiškina tą sveiku proto sunkiai suvokiamą patyčių ir žeminimų kultūrą rusijoj ir ypač negailestingą komunistų revoliuciją. Taip sakant, visi taškai ant "i" patys susideda.
Ego1STas 2014-12-09 14:39
Kad tai betkokioje salyje buvo.... Visur kur tik buvo carai ir caraičiai, visur buvo tas pats. Be išimties.... Aišku malonu kapstytis po svetimas šiukšles, kai pas save už lango savartinas. Tad straipsnyje turejo buti tiksliau parašita kad visur tai buvo. Ir šiaip, koks skirtumas kas buvo seniau.... Tai jau pražuvo... Apie Lietuva irgi galima pasakyti nemaloniu faktu kurie buvo.. Palikit praeiti ten, kur jai ir vieta.
Arns 2014-12-09 14:42
1337, geriau užuot džiaugiasi "paprastu paaiškinimu" pasidomėk kas būtuoju laikmečiu dėjosi likusiame pasaulyje, ir kaip ypač buvo gerbiamos moterų teisės. Didesnis stebuklas būtu, jei kas surastu valstybę, kurioje tokių "papročių" nebūtu buvę, ypač kai praeidavo karinis garnizonas. Moterų prievartavimai toks natūralus dalykas būdavo, jog vienai moteriai nebent namuose būdavo saugu. Bet kur mieste, juo labiau kaime, įprasta būdavo vaikščioti grupėmis arba jog jas lydėtu. Geriausiai tą saugojimą, ypač jaunų merginų, išlaikę musulmonai. Pas mus daugiau jau tautosakoje likę tokie dalykai ar koks būdavo visuomenės požiūris į nukentėjusiąsias (ypač jei po to susilaukdavo vaiko).
Skeptikas 2014-12-09 15:15
enjoy.slurm 2014-12-09 15:56
Keisciausia yra ne tai, kas buvo Cazineje Rusijoje tuo metu, kadangi visur (mazdaug) buvo panasiai, taciau keistas rusu nusiteikimas, kad taip negalejo buti: 'Ją vieni sveikino kaip demaskuojančią kraupias Naujųjų amžių vergovės apraiškas, kiti piktinosi „neregėtu „didžios rusų tautos“ istorijos šmeižimu'. Zodziu, tokiu dalyku nepamatytumeme per Kremliaus kontroliuojamus tv kanalus, nes cia tik 'vakarieciu propaganda' Visur kitur taip buvo, taciau tik ne Rusijoje, toks nusistatymas yra juokingiausias.
DJ_LFS 2014-12-09 16:08
Azijietiška „kultūra“, kurią įskiepyjo mongolai.
DJ_LFS 2014-12-09 16:14
Beje, klausimas: - Koks laiko skirtumas tarp rusijos ir Europos? Atsakymas: - Ne, ne 2valandos, o mažiausiai 200metų
Arns 2014-12-09 16:21
enjoy.slurm, o kas tokiais ar šiaip neitin gerai vertinamais dalykais didžiuotusi? O kad akivaizdžiai iš propagandinių paskatų parašytame straipsnelyje autoritetingas anonimas pareiškė jog jam nepatiko/ jam neleido/ jis išsigando.... Vien tai, kad knyga buvo išleista visai nesenai, ir ji nėra įtraukta į uždraustųjų sąrašą, reiškia kad norintieji gali susipažinti su ja. Tai nėra privalomoji literatūra.
chazmas 2014-12-09 16:40
Pabandysiu pasamprotauti. Socializmo laikais mokykloje tikrai nemažai buvo dėmesio skiriama valstiečiams baudžiauninkams carinėje Rusijoje. Užtenka tik pažvelgti į sovietinius istorijos vadovėlius, toli ieškoti nereikia. Žinoma nerašė apie orgijas ir prievartavimus. Tai buvo aktualu, nes statomas šviesus rytojus, komunizmas kuriame bus gerovė. Reikėjo būtinai parodyti koks blogis buvo prie caro ir kaip komunistai liaudį išvadavo iš tų baisybių. Taip buvo mokoma prie socializmo. Kai TSRS sugriuvo viskas kardinaliai pasikeitė. Mes ėmėme kreipti dėmesį į savo istoriją (tada juk mes beveik nežinojome savo istorijos, o Rusijos tai o ho ho) Na o rusai (deja neteko susidurti dabartiniais jų istorijos vadovėliais) griuvus socializmui ėmė idealizuoti savo caro laikus. Prigaminda daugybė meninių ir dokumentinių filmų vienas už kitą gražesnių. Per 25 metus ruseliai primiršo iš tiesų realią istoriją, kas buvo rašoma. Carams paminklų prisistatė ėmė juos šlovinti ir staiga toks akibrokštas. Dėl to pas juos ir kilo toks šaršalas dėl tos knygos. Protingi žmonės tai priims ramiai, durneliai rėks, kad iškreipta istorija. O dar žiūrėk kokio trenkto politiko iniciatyva knygą ir uždraus. Mokantys rusiškai knygą galite paskaityti online arba parsisiųsti http://scisne.net/a533
enjoy.slurm 2014-12-09 17:20
Didziuotis, nesididziuoti, taciau jeigu yra islikusiu saltiniu is to laikmecio, reikia susitaikyti su tuo ir gyventi toliau. O kad knyga kol kas nera uzdrausta, tai nereiskia, kad visada taip bus, ypac siuolaikineje Rusijoje, kur draudziama viskas kas nepatinka carui Putinui (beje, butu idomu paskaityti apie sito caro elgesi su baudziauninkais savo dvare)
Arns 2014-12-09 17:29
.
Nukainotas 2014-12-09 18:22
Tai ir šiandien tai vyksta, visokie Gadafiai ne ką geresni. O galvojat putinas neturi haremo?
ciklonas 2014-12-09 19:05
Taigi ir dabar visokie auksti valstybiu pareigunai turi savo "haremus"cia viesa paslaptis.Tai buvo visuomet ir per amzius.Amen.
enjoy.slurm 2014-12-09 19:12
Kalbi panasiai kaip Rusu atstovai spaudai, jiems sako, va rusu tanku kolona pastebeta rytu Ukrainoje, tie iskart:- kur irodymai jog tai rusu tankai? Ta prasme, turi buti ant tanko rusu velevele ir rusiski skiriamieji zenklai, to nera, nera ir irodymu irodymas, jog nesusitaikoma su tokia sava istorija, buvo paciame straipsnyje. Taip, straipsnis gal kazkiek propagandinis, taciau tiesos jame yra. Rusu propagandoje irgi yra tiesos, del to ji taip gerai ir veikia. Kas liecia spaliukus ir pionierius na tai gryna hitlerjugendo kopija. Rusai is vokieciu daug ka pereme ir nusikopijavo po karo, tame tarpe ir zmoniu skatinima remti valdzia nuo pat mazumes. Tik tai igavo kitokius pavadinimus. Manau tavo "zinios" suformuotos butent vien tik stebint rusiskaja propagandine ziniasklaida, su skandalingomis antrastemis, bei perdetu Rusijos garbinimu. O knyga kaip ir sakiau, jeigu neitiks Kremliui ir jo carui, tai bus uzdrausta. mkay?
Radiant 2014-12-09 20:42
Carineje rusijoje cituacija buvo praktiskai tokia pat kokia buvo viduramziu europoje iskyrus tai kad rusijoje tik ponai istvirkavo, o europoje dar ir auksto rango baznycios atstovai, cia nematau nieko keisto, prievarta yra naturali zmogui, kur bepaziuresi istorijoi visur moteris buvo daiktas - senoves graikijoje net ir paciu graiku moterys buvo vergo lygmeni, apie vaikus tai isviso nekalbu, kas norejo tas tvirkino, situacija prasidejo keistis tik humanizmo laikais
DJ_LFS 2014-12-09 20:50
Su prorusiškais zombiais geriau nesiginčyti, nes jie tik to ir telaukia.
Radiant 2014-12-09 20:56
na ir kur tu matai tuos prorusiskus zombius
DJ_LFS 2014-12-09 21:07
Prorusiškai nusiteikusiems šovinistams taip pat derėtų priminti, ką jų ginamieji darė po II Pasaulinio karo pabaigos Vokietijoje: „Dviejų Berlyno ligoninių duomenimis, prievartavimų aukomis tapo 95 000-130 000 moterų. Vienas daktaras suskaičiavo, kad iš 100 000 išprievartautų moterų apie 10 000 vėliau numirė - daugelis iš jų nusižudė. Teigiama, kad iš viso Vokietijoje tuo metu buvo išprievartauta apie du milijonai vokiečių, daugelis iš jų buvo išniekintos grupiniu būdu. Vieninteliai, kas mėgindavo išgelbėti moteris, buvo jų sūnūs, tėvai ar vyrai. „Trylikametis Diteris Salis kumščiais puolė rusą, kuris prievartavo jo motiną tiesiog sūnaus akyse, - rašė kaimynai. - Jis pasiekė tik to, kad jį čia pat nušovė“.“