Užsienietis, išdrįsęs paragauti lietuviško maisto: maitinatės keistai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2015-02-09 09:41
O japonai buvo pasibaiseje saltibarsciais, nedryso ragauti tik fotkino.
immortallt 2015-02-09 10:27
Bet jiems priimtina valgyti dar spurdantį karpį, beždžionėlės smegenis, kuriai kaušą vietoje nuima ar spurdančius skorpionus.
Kadras 2015-02-09 12:53
Saltiena yra kaip alyvuoges, reikia prie jos priprasti. Vaikysteje negalejau i ta puse net paziureti, bet dabar nemazai saltienos suvalgau.
Kadras 2015-02-09 13:06
Na saltiena musu klimato ir kulturos palikimas, juk senoveja papjovus kiaule, viska reikejo suvartoti. O saltiena pagaminus, laikydavosi ilgai, visa ziema isstovedavo.
sloggi 2015-02-09 14:43
Taukuose laikydavo tam, kad nesugestu. Tirpindavo kiaules taukus mesa pakepdavo paruosdavo ir antvirsaus pildavo(Pas mano mociute dazniausiai nauduodavo didelius molinius asocius tam, bet tinka ir puodas). Prie vesios temperaturos jie sustingdavo ir gaudavos labai geras koncervavimo budas.
immortallt 2015-02-09 15:27
Šaltiena, tai ne taukai pagrinde... O želatina iš kaulų ir sąnarių.
PupuDede 2015-02-09 16:47
Šaltiena labai gerai sanariams.
lucy 2015-02-09 17:15
Čia labiau į cha.lt tinka, bet šaltiena ir man nelabai, nors išimtinais atvejais gali ir skaniai būti padaryta.
Broniusg 2015-02-09 19:24
Kas tinka? Čipsai ir kola ? Atspėjau ? P.S Ne Jums asmeniškai...
bahuriux 2015-02-09 21:04
Pastebejau, tikrai padeda ir netgi sausgysles nebeskauda, ne tik sanariai. Bet vistiek as ta marmala sunkiai praryju. O va slegtainis is karkos tai skanu ir taip pat sveika sanariams . PS. Sitas gabalas tai uzmusa https://www.youtube.com/watch?v=YyIQTWP0wQE
rimasD 2015-02-09 22:33
Jis dar nebuvo pas eskimus, kurie ruonių taukus ryja juostomis, ir v jiems nereikia jokių vitminų. ] kia