Atrodo kaip lokys, o riaumoja kaip liūtas. Kas? (Video)  (1)

Niekas nenorėtų atsidurti kitoje tvoros pusėje pas šį „monstrą“, kurio dydis beveik kaip lokio, o skleidžiamas garsas primena laukinio liūto riaumojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip vyras erzina milžinišką kaukazo aviganį lazda daužydamas per geležinę tvorą. Tuomet šuo tikrai pasiuto ir parodė savo galią, o tvora pasirodė menkutė ir vos sauganti nuo tokio žvėries.

Vaizdo įrašas sulaukė nemažai peržiūrų, kai kurie komentatoriai svarstė, ar tai nėra didžiausias pasaulio šuo. Didesnio jie nėra matę.

Kaukazo aviganis – viena seniausių šunų veislių. Tai ištikimi ir išdidūs šunys. Dažniausiai Kaukazo aviganiai laikomi agresyviais, tačiau kiekvieno šuns charakteris labiausiai priklauso nuo auklėjimo. Dažniausiai šie šunys yra laikomi apsaugai ar medžioklei.

Kaukazo aviganių elgesys yra specifinis. Tai labai savarankiškas šuo, kuris pastoviai bando savo šeimininko charakterį bei ieško silpnų vietų, kurių radęs visada jomis pasinaudos. Auklėjimui reikalinga didelė kantrybė. Šuns niekada negalima mušti, nes jis į tai gali reaguoti agresija arba tapti užguitas ir pasalūniškas. Tuomet jis gali atakuoti šunis ir kitus gyvūnus. Šis šuo turi stiprų instinktą saugoti teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(19)
(16)
(3)

Komentarai (1)