RF demografinę padėtį ketina gerinti prezervatyvų draudimu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marius.brn 2015-08-06 17:27
O dėl sakinių rišlumo, tai be abejo, kartais susimakaluoja, ant greitųjų viskas, o jei yra nesuprantama, visados galima pasitikslinti, Arns. Kalbos egzaminą, savo laiku, išlaikiau geriau nei daugumą, o į literatus, ar retorikus, kaip tu, tikrai nesiveržiu ir įvertinimą gavau iš kompetetingų specialistų, o ne iš šundaktario, kaip tu, kuris tik meluoti/klaidinti ir moka.
Arns 2015-08-06 20:49
Neatsakinėjant į eilinius diskusinius mariaus įžeidinėjimus, siekiant įteigti jog tik jis teisus, o kiti kvaili.... Ilgai galvą į sieną daužei? Aš tau aiškinu jog bloga demografinė padėtis susiklostė dėl ydingos vieno vaiko politikos, tu šito nematai ir dar aiškini jog abortai dėl mergaičių, viso labo... pats įvardink kuo tu tai vadini. Kodėl leidžia turėti du vaikus, kaimiškose vietovėse? Todėl, kad šeimos ūkyje reikia berniukų ir visi viską darys jog jį pagimdytu. Leidus du vaikus turėti, valdžia tikisi kad bent jau mergaičių žudymas dar negimus sumažės.
Marius.brn 2015-08-06 23:08
Oi, tik nereikia, pirma mane išvadina ligoniu, paskui jau pats įsižeidęs. Kokie mes čia jautrūs pasidarėm. O jei įteiginėčiau, kad esu teisus, tai tada užsiiminėčiau tokia pačia retorika, kaip tu. Grįžtant prie diskutuojamos temos, tai neturiu jau jokio noro gilintis, todėl nutraukiu diskusiją. Gero vakaro.