Šiurpūs vaizdai: taifūnas į orą pakėlė mašiną ir net lėktuvą (Video)  (1)

Kamera automobilio prietaisų skydelyje nufilmavo, kaip iš taifūno „Soudelor“ kilęs uraganas sukėlė chaosą Taivano kelyje ir oro uoste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savaitgalį Taivane taifūnas „Souderlor“ sukėlė nuošliaužų, informuoja latinpost.com. Taifūnas siaučiant 160 km per valandą vėjui, iškritus 1,27 m kritulių, toliau siaubia šalį.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kokia stipri ši stichija. Visur krenta nuolaužos, per kelias sekundes iš akiračio dingsta priešaky buvęs baltas automobilis.

Filmuojančio automobilio vairuotojas padeda stipraus vėjo sužalotai moteriai pakelėje. O atidžiau įsižiūrėjus matyti, kad visai netoli buvusi transporto priemonė jau įstrigusi tarp dviejų medžių už kelių šimtų metrų.

Dėl taifūno, kuris laikoma trečios kategorijos uraganu, sukėlė nuošliaužų ir Kinijoje. CNN praneša, kad Kinijoje ir Taivane žuvo jau 21 žmogus: Kinijos Venžou ir Lišui miestuose žuvo 14 žmonių, Taivane – 7 žmonės.

Vakarinėje Ramiojo vandenyno dalyje jau praūžė 10 taifūnų.  Vienu metu taifūno „Soudelor“ vėjas buvo pasiekęs 290 km per valandą greitį. Jis yra toks galingas, kad netgi nuo žemės pakėlė lėktuvą „Boeing 747“.

Incidentas užfiksuotas vaizdo kamera. Skelbiama, kad didesnė nelaimė neįvyko, nes lėktuvas buvo pririštas apsauginiais lynais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai (1)