Žinutė į Ukrainą besiruošiantiems rusams: tikri vyrai taip nekariauja (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2015-08-07 23:39
Tikri vyrai, neatiduoda teritorijos dykai, o atėjus priešui jį išprašo. Taip Rusija žūlikas, bet ji parodė kad Ukraina tik niekieno teritorija.
Ernestass 2015-08-08 02:58
O mūsų tikri vyrai namuose gurkšnuoja alų ir už klaviatūros kovoja savo karą. Kur mūsų tie karžygiai kurie per savo atostogas iškeliautu pakariauti į Ukrainą? O video autoriams gal reikėtų pasidomėti kaip karas vidurio rytuose kovojamas. Tuomet suprastu ką reiškia slėpimasis už civilių ir kova be uniformos. Tuomet bent nebe nusišnekėtų viešai...
Marius.brn 2015-08-08 10:24
Na griskim i viduramzius ir gyvenkime akis uz aki, dantis uz danti, ir tik nenustebk, kai sekanti auka busi tu ir visi skeptiskai paliks tave garbingam paniekinimui, kai pasilenkes priduosi save "stipresniam". Survival of the fittest nera tai ka pasirinka mastancios ir civilizuotos butybes, nes istorija parode kokia ziauri tiesa buna net su paciais stipriausiais.
Ernestass 2015-08-08 16:20
Istorija parodė, kad laimi tas kuris turi valios ir ištvermės kautis. Štai dėl ko Arabai įveiks vakarus. Štai kodėl Amerikiečiai buvo įveikti Vietname komunistų. Štai kodėl Afganistano jokia super valstybė nesugebėjo įveikti. Štai kodėl Rusija dabar yra supervalstybė. Ne karta buvo visų vakarų puolama, išjuokiama kaip atsilikusi tačiau pasirodo ne taip lengva įveikti Rusų valią priešintis. Ir todėl mes esame vos gyva valstybė. Nesugebėjome išlaikyti stiprios kariuomenės bei disciplinos valstybėje ir buvome pasidalinti aplinkinių netgi be kovos.
Ernestass 2015-08-08 17:36
Pamiršau paminėti ir Lietuvių partizanus. Rekordiškai ilgai jie priešinosi teritorijoje be jokių natūralių reljevo privalumų. Nu ir kaip sekėsi Rusams partizanus iš miškų išvyti? Sunkiai, labai sunkiai. Dauguma mes jų patys išdavėme ir šis judėjimas buvo užbaigtas pačių Lietuvių greičiau nei, kad Rusų.
Ernestass 2015-08-08 18:36
Geras pavyzdys kurį šiandien perskaičiau: Iš čia: http://www.reocities.com/operationalliedforces/
hamann 2015-08-09 22:03
o tau savaitgaliais dvigubai moka?
Marius.brn 2015-08-10 00:47
Ernestass 2015-08-10 09:46
Aš nuo pat konflikto pradžios sakiau, kad Ukrainai geriausia būtų pripažinti nuostolius ir pamiršti Krymą bei separatistinius regionus. Būtų tada paklausyta manęs, nebūtų dabar įvykę tiek beprasmiško karo ir Ukrainos ekonomika nebūtų visiškame krache. Per daug patogus gyvenimas irgi yra blogai. Po to visokios nesamonės pradeda lysti į galvą kaip puikiai matome iš vakarų įvairiausių judėjimų, akcijų ir taip eilinių nusišnekėjimų. Dar baisiau, kai tėvai dirba, o vaikai žaidžia. Pavyzdžiui, Pietų Korėja. Kalbėjau su vienu Korėječiu ir jis patvirtino šį mano pasisakymą. Priežastis kodėl Korėječiai tipiškai yra tokie stiprūs e.sporte yra dėl paprasto jų vaikų apleidimo. Tėvai dažnai būna darboholikai arba jie neskiria pakankamai dėmesio vaikų auklėjime. Juos palieka ,,patiems vystytis''. Tokia laisvė paprastai ir baigiasi sėdėjimu prie kompiuterio visą savo laisvą laiką. Disciplina gyvenime yra reikalinga. Norint stovėti už idealius reikia kažką paaukoti. Ukrainos konfliktas būtent tą ir parodė, už separatistus kovoja krūva begale savanorių iš svetur. Kiek tų savanorių yra Ukrainos kariuomenėje? Tiek Europa, tiek JAV klykia tačiau mažai piliečių asmeniškai sugeba pakovoti už tai, kas jiems atrodo teisinga. http://www.ft.com/cms/s/0/aa0945da-a71b ... z3iONiSJxw Mano skaityta knyga apie partizaninį judėjimą buvo surinkusi ne vieną pasisakymą, kad vėlyvuoju partizaninio karo laikotarpiu, dauguma partizanų tiesiog buvo išduodama. Tokios atminties prisiminti vardus bei pavadinimus aš neturiu tačiau mūsų pasipriešinimo istorija iš vienos pusės garbinga ir didi, iš kitos menka ir išdavikiška. O tikėtis, kad komunizmas praeis greitai buvo naivu. Mums pasisekė, kad į tarybinę valdžią papuolė tik vidutiniokai be jokios vizijos ar supratimo apie sistemą. USSR žlugimas buvo dirbtinis produktas atėjęs iš Maskvos nebe susigaudime savo meluose. Gerai, kad USSR žlugo, antraip būtų tekę net ir dabar kentėti šią sistemą tol kol ji lėtai degraduos. Šiaurės Korėja yra puikus pavyzdys kaip valdžia gali išsilaikyti nepriklausomai nuo ekonominės situacijos jeigu tik turi pakankamai valios imtis drastiškų metodų.
hamann 2015-08-10 10:20
nieko sau, ego matote, visos nelaimės Ukrainoje vien dėl to kad jie ernesto neklausė... O pamiršus tuos regionus, reiktų pamiršt ir sekančius kuriuos rusija užims? o poto dar sekančius? kol visa Ukraina bus okupuota?
Ernestass 2015-08-10 11:44
Kas tau blogai, kad prisikabinėji prie kiekvieno komentaro? Ar tau reikės aiškinti kiekvieną žodį kaip kokiam darželinukui?
Marius.brn 2015-08-10 13:08
Siaip tai ne tavo valiai spresti svetimos tautos likima. Nepamirsk, kad esi niekas, toje perspektyvoje, kurioje bandai demonstruoti savo "isminti". Abi puses pasirinko savo likimus, abi puses yra vienodai teisios, nes karas jau prasidejo senai. O kare teisiu nebuna. Dabar belieka sulaukti pabaigos ir tiketis, kad ivykis nebus eskaluojamas i stambesnio plano karini reikala. Bet siaip tu apie batus, o as apie ratus. Nes as nekeliu klausimo kuris teisus, todel kad su tavim vatniku, vis tiek rislios kalbos apie tai neiseis. sneku apie tai, kad kai galejo tureti taika ir ramybe - pasirinko kara, ir tikrai daugelis tik galetu pasvajot apie, bent minimaliai, patogu gyvenima ir galimybe eit i prieki. Dabar tik nuolatine stagnacija ir kritimas zemyn. nesneku apie patogaus gyvenimo minusus, bet vien jau tas faktas, kad pats sakai "patogus gyvenimas" sako, kad supranti pagrindini jo privaluma. tai gal ir turi savo minusu, bet lyginam ne tarp kazko, ka tas tau kazkas jame nepatinka, o tarp gyvenimo saltyje ir tarp gyvenimo siltai. Gal nueik ir padaryk greita apklausa, ko zmones labiau nori? Kad issaugoti tobulejima ir evoliucionavima, mums reikia tinkamu "patogiu" salygu arba kitaip mes sustojam eit i prieki. Bet kaip suprantu, stagnacija tau priimtiniau.
Hmz 2015-08-10 14:52
Tipo, Hitlerio užpulta Lenkija buvo vienodai neteisi kaip ir Vokietija?
Marius.brn 2015-08-10 15:18
visiskai netolygios situacijos. Beda tame, kad rusija "vyriskai" to nepripazista. Todel su vatnikais tiesiog nekeliu to klausimo. Rusija neigia bet koki rysi su tuom, todel be isorinio agresoriaus belieka tik kazkokie "seperatistai" kurie realiai yra vidines ukrainos bedos. Be kokio tai tribunolo isvadu mes neturime pagrindo kaltinti rusus.
immortallt 2015-08-10 15:22
Taip, o seperatistai Rusijos kariuomenės profesionalią karinę techniką gauna vietiniuose prekybos centruose.
Ernestass 2015-08-10 15:32
Tavo naivus reliatyvizmas man yra problemiškas. Yra teisingos ir neteisingos mintys, idėjos, teiginiai bei papročiai. Teigti, kad visi teisūs yra nesąmone ir su jumis niekados nesutiksiu. Dėl to ir nesusikalbėsime. Kiekviename kare yra teisi ir mažiau teisi pusė ir dėl to Ukrainos konfliktas gali būti pasvertas atitinkamai. Kai sakau, ''mano valia'' kalbu apie scenarijų kuriame aš galėčiau nuspręsti tautos likimą. Jis žinoma yra tiktais teorinis apsvarstymas kaip būtų teisinga pasielgti arba išsakau savo nuomonę. Tas pats buvo ir su Ukraina. Aš iš karto mačiau į kokią aklavietę Rusiją pastatę Ukrainą ir dėl to minėjau, kad geriausia būtų tiesiog pamiršti šiuos regionus ir judėti tolyn. Vystyti šalį be Rusiškų regionų, kurie akivaizdžiai nenori būti Ukrainos dalimi. Kaip matote, mano intuicija buvo teisinga ir tuomet kai nujaučiau, kad konfliktas užsitęs ir Ukrainos kariuomenė neįveiks sukilėlių. Aš savo poziciją išdėčiau aiškiai ir parodžiau kuo mano scenarijus būtų geresnis. Jeigu nesutinkate, pasakykite kodėl mano nuomonė nėra teisinga. Kodėl atsitraukti nuo šios krizės ir konsoliduoti šalį ties nauja politine kryptimi nebuvo racionalus bei geras sprendimas. Kare teisių nebūna tačiau kas sumokės už sugriautą šalį? Kol kas tik Rusija remia separatistinius regionus, gelbėja juos nuo humanitarinės krizės tokios kaip Sirijoje. Rusija glaudžia milijonus pabėgėlius. Nesvarbu nuo konflikto rezultatų, visos pusės kurios įkišo savo trigraštį turi sumokėti už regiono sugriovimą. T.y. siųsti humanitarinę pagalbą bei finansuoti krašto atstatymą po karo. Keista matyti kaip kažkokiems babajams sukišam trilijonus Irake ir naudos iš to nulis. Nei ačiū pasako nei sugeba pakovoti prieš ISIS savo šalyje, o kai konfliktas prie pat mūsų durų, staiga šalies atstatymas tampa nebesvarbus. Nenuostabu, vakarai be pažadų taip nieko rimto Ukrainai ir nedavė. Tiktais dūmai ir veidrodžiai iš mūsų galios tėra likę. Žinoma, lauksiu tamstos atsakymo kodėl neverta tiekti vandenį bei maistą žmonėms šiuose regionuose ir kodėl verta apšaudyti artilerija civilių gyvenvietes kaip tai Ukraina mėgsta daryti.
Ernestass 2015-08-10 15:46
O iš vakarų nei vieno įrodymo nesulauksi. Paduoda nuotraukų iš ,,JAV šnipų palydovų'' kurių nuotraukų kokybė prastesnė nei ,,Google Earth''. Nieko nei įžiūrėsi bei netgi normalios spaudos konferencijos nesurengia, viską per ,,twiterį'' bei ,,facebooką'' daro. Todėl gal būt dabar suprantate, kodėl vakarų įrodymai man yra įžeidimas. Jie laiko mane visišku glušu, galvodami, kad aš tai priimsiu kaip faktą, nekeldamas tolimesnių klausimų. Per visą laiką radau tik du straipsnius kurie būtų buvę įrodymai apie Rusijos agresiją prieš Ukrainą, jeigu juos laikysime visų pirma, teisingais. Pirmasis buvo kai žurnalistai analizavo sukilėlių naudotą prieš tankinę ginkluotę pagal jos padarytą žalą. Išvada prieita, kad buvo naudotas moderniausi Rusijos ginklai kurių Ukraina neturi. Tai būtų įrodymas, tačiau mažai tikėtinas. Kam Rusams siųsti savo šviežią ginkluotę kovoti prieš technologiškai atsilikusius tankus? Tiesiog senos iš sandėlių atiduokit ir vsio. Antras šaltinis rodė fotografijas apie neva tik Rusijoje egzistuojančius tankų modelius. Tai irgi mažai tikėtina, kad Rusai sugebėtų tankus nepastebėti gabenti į Ukrainą, tačiau tai jau geriau. Klausimas lieka tas pats, kodėl Rusai tokie buki, kad siųstu būtent tą ginkluotė kurios nėra Ukrainoje? Čia gaunasi kaip kokia sąmokslo teorija. Visą žinanti bei visagalė valdžia nueina iki absurdišku lygiu bandant paslėpti tiesą, bet susimauna ant paprasčiausių dalykų. Man netgi juokinga kai įvairiausi veikėjai kaip, kad iš ,,Vice'' dokumentikos ieško Rusų karių. Pagal jų selfius medžioja kur jie buvo iš kur jie atkeliavo, bėgioja pas sūnų netekusius tėvus, juos graudina ir po to teigia ,,yes, there is Russian army in Ukraine''. Idiotai pirma būtų perskaitę oficialią Rusijos poziciją šiuo klausimu. Rusija pripažįsta nuo pirmosios dienos, kad ten yra Rusų kovojančių už sukilėlius, tačiau neigia, kad ten yra jos kariuomenės. Tai didžiulis skirtumas kurio vakariečiai tiesiog nesugeba suvokti. Savanorystė nėra lygu kariuomenės įvedimui į šalį.
Marius.brn 2015-08-10 20:09
O ką, netiki? Ant lentynos, vietoj uždrausto sūrio, stovi. Visi matėm visus video, kaip sukvežimiai ir technika kerta sienas, selfie karius, maskvos atmazus, organizuotus administracinių pastatytų perėmimus, propoganda, kelio užkirtimą tribunolui, rusų vietinės spaudos viršelius, vk.com įrašus kur giriasi numušę ne tą lėktuvą ir t.t. Tik visiškam invalidui gali atrodyti, kad rusija niekuo čia dėta, bet faktas, kol tai nebus de jure, tol rusai sėdės, kad ir su sankcijom, bet be didesnių bėdų. Tai kad, arba pati liaudis ateis putino, kai ėst nebeliks arba vis tiek, kažkokia teisine forma, bus tai sutvarkyta. Nes be štolcų matavimo, vatnikai ir sovietikai, daugiau nieko nemoka. Bando demonstruoti, kad turi kiaušus, bet kai prasideda kalba apie rimtus dalykus, kaip atsakomybė, kiaušai ir vyriškumas išgaruoja. Ir nuo to vaistų nėra. Panašiai kaip su Kursku, atrodo ahujienai, nedaug kas turi atominius povandeninius laivus, bet kai atėjo laikas gelbėti, visas ahujienumas išgaravo, apatiškai įjungus dūrą.
bmk1245 2015-08-10 22:28
Marius.brn 2015-08-10 23:27
Negana to, melagingai pareiškė ir apie rėmima, nes UN tikrai tiekia maistą tiems separatistiniams regionams.