Sunku patikėti: asilas laikomas namuose kaip mažas šuniukas (Video)  (0)

Miniatiūrinis asiliukas savo elgesiu primena šunį. 3 metų Dagis bėgioja aplink namus, labai mėgsta glaustytis prie šeimininkų, eina pasivaikščioti į lauką ir niekada neatsisako pažiūrėti teniso varžybų televizoriaus ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Augintinis gyvena su savo šeimininkais Anglijoje. Gyvūnas labai mėgsta kompaniją, dažniausiai jį galima atrasti šeimininko Tomo biure. Tomo žmona sako:

„Mes esame tarsi ūkininkai, turime daug gyvūnų, tačiau tai nėra veikiantis ūkis. Dagį išleidžiame palakstyti po pievą, jis namo moka sugrįžti pats. Jis greitai susidraugavo su kitais šeimos gyvūnais.”

Asiliukas ypač mėgsta šunis, mielai eina pasivaikščioti su septynerių metų airių vilkogaudžiu Grifu, kurio dydis ne ką mažesnis nei Dagio.

„Jeigu einame tik su asiliuku pasivaikščioti, mūsų šuo Grifas labai pyksta, dėl to dažniausiai juos vedamės kartu“ – sakė moteris.

Ji turi patarimų visiems žadantiems įsigyti miniatiūrinį asiliuką: „Jie yra nuostabūs, meilūs augintiniai su labai skirtingomis asmenybėmis. Tačiau reikia neužmiršti jais rūpintis ir dažnai vesti juos pasivaikščioti.“

 

 

There's a donkey living in a family home in North Yorkshire http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-york-north-yorkshire-34191637

Posted by BBC England on 2015 m. rugsėjo 10 d.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (0)