Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
bahuriux 2015-09-29 11:07
Maža problema grikiai.
Mane net nupurto šiurpas nuo tų grikių, kai atsimenu kokia jų virtų smarvė, smirda kaip padvėsusi žiurkė Bet kartą paragavau nevirtus, tik gerai mirkytus vandeny visai patiko skonis ir smarvės jokios
Salubri 2015-09-29 12:11
Ot tai beda. Tik vienetai tuos grikius toleruoja.
Hmz 2015-09-29 12:30
Iš kur paėmei?
kiesza 2015-09-29 12:57
Stengiuos kasdien jų valgyt.
Mane labiau stebina to regiono derlingumai 05-1t/ha kai tuo tarpu pas mus 1.5t/ha yra blogai..
lizunas 2015-09-29 13:03
Iš kur tu tą smarvę trauki? Gal verdi kokius supelijusius ir pašvinkusius? Bet ir būna žmonių... net padvėsusios žiurkės kvapo nežino.
O grikius toleruoja daug kas, pats labai mėgstu juos.
immortallt 2015-09-29 13:03
Ne derlingumas žemės prastas, o nemoka žemės dirbti.
Auksine Logika 2015-09-29 13:30
https://www.youtube.com/watch?v=JBsS-EX2sdA
bahuriux 2015-09-29 13:48
Man tik virti įgauna specifinę smarvę, aišku tik apie geros kokybės kalbu. Žali OK, bet tai kaip juos valgysi tik paragauju ir tiek.
sub 2015-09-29 17:03
Nesuprantu ką tas bahuriux čia šneką apie smarvę? Kam dar smirda? Gal kiekvienam skirtingai. Žali grikiai - nežinau kaip juos valgyt kietus, a nei ragaut. Valgau gerai virtus, arba išmirkytus ir virtus.
Man jie virti kvepia, yra skanūs, ir tuo pačiu pilni vitaminų ir kitų organizmui reikalingų medžiagų.
Talkatif 2015-09-29 21:17
Skonio reikalas kiekvieno asmeninis reikalas. Kainos produkto gali šokti vien dėl tokių straipsnių. O mažint jų niekas nenori. Pamenat kaip buvo su cukraus badu? O realiai su jo pasiūla viskas normaliai buvo. Pačioj Rusijoj grikiai svarbus produktas. Jo stygius gali sukelt tokį nepasitenkinimą, kad jokio pigumo degtinė nepadės.
Nojus 2015-09-29 21:59
Receptas Rusijai:kartoška žarienaja/varienaja +sol.
Išgyvens.
Embargas svarbiau.
Uha ,tovahišči(turginiai).
Leninas stebi jus.
mirtis 2015-09-30 03:23
Grikiai yra superfood! Kaikas deda juos netgi i pirma vieta. Buvau atsivalges grikiu jaunystej, tai neemiau I burna kokia 15 metu. Dabar vel kapoju ir dziaugiuosi kad pagaliau prisiverciau karta nusipirkt
Tas zmogelis jauciantis smarve gal paprasciausiai atsivalges grikiu yra, praeis kazkiek laiko, susitvarkys greiciausiai
As juos su pienu is ryto i blenderi ir kaksteliu nevirtus, kaitalioju avizas ir grikius rytais. Aisku skaniausi yra isvirti + sviestas o jei dar svogunu pasikepini tai jajibu
Klausimas grikiu zinovams, ar yra koks naudingumo skirtumas juos virtus valgyti ar zalius(tik su blenderiu + pienas i kokteiluka visiskai sudraskytus:) )?
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Grikių krizė? Liūdnos žinios šių kruopų mėgėjams