Medikai apie populiariausius būdus išvengti peršalimo: nekvailiokite, nes gali baigtis ir insultu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2015-10-11 12:59
Peršalimas kankino kas porą mėnesių nuo vaikystės. Nepadėdavo jokios liaudiškos priemonės, jokie cheminiai preparatai, jokie vitaminai, jokie mitybos pokyčiai. Visada maniau, kad tiesiog labai silpnas imunitetas, kol paprastas kraujo tyrimas neatskleidė paprasčiausios alergijos. Nuo to laiko, jau daugiau nei porą metų, reguliariai vartojant antihistamininį preparatą nebuvo nei vieno peršalimo.
kiesza 2015-10-11 16:16
Svarbiausia žinoma mityba.. Asmeniškai nesergu 15 metų.. Pradinėse klasėse lyg buvau praleidęs kelias dienas dėl temperatūros, šiaip esu pripratęs gyvent vėsiai, visada rengiuosi kuo ploniau, namie temperatūra žiemą neperkopia 16-17 naktį ~ 1 0 . O jai pajunti, kad gerklė ar sloga tai česnakas, medus, arbatėlės, citrina, morkų sultys, šitai tikrai veikia
FtBall 2015-10-11 17:37
Ne tik mityba, bet ir bendras gyvenimo būdas. Gal netgi tiksliau būtų sakyti, jog svarbiausia gyvenimo būdas, nes į tai įeina ir mitybą.. Gyvenau kaime, iki įstojimo į universitetą. Mokykloje maždaug nuo 8 iki 12 klasės nesirgau, tačiau, pradėjus studijuoti bei gyventi mieste - peršalu maždaug po porą kartų per metus, o štai kai pradėjau dar ir dirbti, tai jau vien šį rudenį sergu antrą kartą.
Creatium 2015-10-11 18:09
Aplinka irgi veikia. Jeigu dažnai tenka vaikščioti tarp pastatų, iš šiltos terpės į šaltą ir vėl į šiltą - tai nieko nuostabaus, kad sirgimai dažnesni. Mieste gyvenant tokių lakstymų išvengti yra sudėtinga, ypač studijuojant. Todėl reikia papildomai saugotis: šilčiau apsirengti ar kitaip dėliotis dienotvarkę.
MZ 2015-10-11 21:40
Kaip bebutu imunitetas yra viena o gyvenimo budas kita. Esme moketi save apsaugoti jei esi trulike kvepuok per nosi o ne issiziojes, jei zinai kad draugelio seimoj kas kokiu rotu prasirgo buteliu su juo nesidalink! nes inkubacinis keleta dienu gal i buti. Zodziu kontroliuojat savo veiksmus isugdytot protinga refleksa, kad isvengtumet viruso patekimo i organizma nr1 o visa kita tai chemija ir zaidimas
Hmz 2015-10-12 11:20
Virusai nesimaitina.