Testas, kurį turėtų atlikti visi – atskleis tai, ko nepasakytų net psichologas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedriax 2015-10-27 09:12
Na taip, kam tie psichologai reikalingi, jei viską galima išspręsti tokių testų pagalba? Laukiame straipsnio kuriame būtų nuoroda į atsitiktinių horoskopų generatorių, būtinai pavadinime pabrežkite "Nepasakytų net astrologas"
lindemann 2015-10-27 11:21
LOL su tokiais klausimais Jų begalę galima prigalvoti, pvz: Naktį pažiurite į dangų ir ka matote? Ats: Jei dangus apsiniaukes ir tamsu, jūsų požiūris į gyvenimą yra negatyvus ir gali būtį jog sergate depresija, jei šviečia mėnulis ir žvaigždėta- jūs į viską žiūrite optimistiškai ir esate pasitikintis savimi, bei supančia aplinka.
rndmintzdude 2015-10-27 11:46
1. Miske greiciausi buvote, greiciausia ir ne viena karta, su kuo buvote paskutini? Didele tikimybe, kad apie ta zmogu ir pagalvosite. 2. Pagalvosite tiketina apie matyta gyvuna, arba toki, koki yra tikimybe sutikti, lietuvos miskuose, atsitiktinai vaiksciojant, daugiausia ka gali pamatyt, tai lape ar kiski, gal stirna, didesni zverys daznai zmoniu vaikstomu taku vengia. 3. Jei kada sutikote miske gyvuna, zinote kad jis greiciausia spruks i krumus. ... ir t.t ir pan. Uzduodant tam tikrus klausimus galima gaut atsakymus kuriu nori ar bent tikiesi, taigi visi tokie testai yra smirdanti sh kruvele
Melyna 2015-10-27 12:43
Padėkit, niekaip neišmąstau kaip pereiti 30m skersmens balą O kokias išvadas reiktų daryt, jei "pamatytum" dekoratyvinį fontanėlį ar šulinį?
Laurynas19 2015-10-27 14:15
Na aš tai tiesiog apėjau. Likau visiškai sausas. Paklausinėsių šių klausimų savo draugių , pažiūrėsim kiek teisus šis testas
Laurynas19 2015-10-27 14:29
Aš norėjau parašyti lygiai tokį patį komentarą, bet poto pagalvojau, gal tikrai kiekvienas žmogus vis kažką skirtingai pamato. Aš standartiškai pamačiau lapę, gal kiti pamatė lokį ar briedį ir nuo jų spruko. Gal lauko gale pamatė didelį ežerą arba plačią upę, nors realiai tokiuose laukuose prie miško ir namo yra kokia maža kūdra, ką aš ir pamačiau. Gal kiti renkasi plaukti, kai gali apeiti , bristi arba pasinaudoti valtimi. Dėl puodelio, pats įsivaizdavau storą maža molinį puodelį nors tokio akyse neregėjau daug metų. Neatlikęs platesnio testo su tyriamaisiais negali pasakyti, kiek tiesos pasako toks testas. Taip pat ir šio testo atveju kaip ir daugybe kitokių panašių testų ar horoskopį, jei žmogus išgirsta kažką teigiamo, tą ką nori girdėti, tuomet linkęs teigiamai atsiliepti apie testus, jei gauna kažkokį neigiamą atsakymą (šiuo atveju pamato tarkim lokį nuo kurio bėga) tada žmogus bus linkęs sudirbti šį testą.
vanduo4 2015-10-27 18:04
- Nepykit chebra, bet matau kad visiškai nesupratot šio testo. - Pačioje pradžioje aiškiai patašyta jog atsakinėti į klausimus reikia impulsyviai, o ne logiškai apgalvojant kaip kad darot dabar. - Koks skirtumas koks žvėris. Esmė yra ta, kad jeigu matai mažuliuką kiškutį, vadinasi save įsivaizduoji dideliu žmogumi, o žodis "mažuliukas" netgi simbolizuoija tavo statusą aplinkos atžvilgiu. Jeigu nori sutikti briedį, vadinasi norėtum būti tokiu pačiu dideliu ir didingu kaip jis. O tai reiškia jog jaučiatės mažu žmogumi..... - ar niekam neteko stojant į universitetą praeiti psichologinį testą kur prašo nupiešti žmogų, medį ir namą. O tada tave klausinėja kas ir kodėl? Žmogus - simbolizuoja tavo santykį su aplinka; Medis - tavo stiprybė; Namas - tavo asmeninę konstrukciją... Jeigu teisingai suprantu. Kažkas panašaus ir čia.
brisius 2015-10-28 05:20
Chia kuris narkomanas shi testa sudare? Atsakinejau itin greitai, maciau briedi, kuri papjoviau ir valgomajame maciau ji paruosta valgymui. Prie trobeles miske regejau ezhera, kuri perplaukiau. P.s. dauguma ezheru suka medzhiai. O shiaip, klausimus man uzhdavinejo mergina, su kuria tame mishke ir "buvau". Manau tikrai skirtingi atsakymai i shi testa gali buti. Bet vel gi manau, kad jis apie atsakinejusi asmeny tiksliai nieko pasakyti negali. O gal psixologas labiau padetu, m? Vanduo4, tu teigi, kad jei atsakei briedi, nori buti didelis kaip jis, nes jautiesi mazu, o jei i ji ziuri tik kaip i mesa? P.s. studinau KTU ir testo apie zmones, medzius ir namus nebuvo. Gal tu psixologija studinai ar koki mena ir tikrino tave priimti ar ne.
brisius 2015-10-28 05:20
Kitesabove 2016-02-18 20:43
0 seksualinio apetito, nes eiciau aplinkui As sau pati svarbiausias zmogus ir dar labai nelaimingas, kas is tikruju tiesa.