Pamatykite, kaip iš tiesų veikia dantų breketai (Video)  (0)

Gražūs, tiesūs ir balti dantys – kiekvieno svajonė. Tačiau kartais norėdami juos turėti turime ryžtis ilgam ir nelabai maloniam procesui – dantų breketų nešiojimui. Neretam kyla klausimas – ar jie iš tiesų veikia, ar sukelia skausmą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jauna mergina puslapyje „Youtube“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksavo, kaip pasikeitė jos dantys po dviejų metų breketų nešiojimo.

Breketai tvirtinami ant dantų siekiant juos sulyginti. Jų nešiojimo trukmė priklauso nuo individualaus atvejo. Vienam užtenka vos metų, kitiems breketus nešioti tenka net ir trejetą metų. Be to, dažnai neišvengiama ir dantų rovimo.

Ekspertai teigia, jog dantų breketai reikalingi ne tik norint turėti tiesius dantis, bet ir teisingą sąkandį.

Pasibaigus ortodontiniam gydymui – nuėmus breketus – gaminamos užlaikančios plokštelės. Jas reikia užsidėti nakčiai gydytojo nurodytą laikotarpį. Tiesa, medikai įspėja, jog nepareigingai nešiojant užlaikančius aparatus, dantys neilgai trukus grįžta į savo buvusias padėtis. Tuomet gali tekti atlikti pakartotinį gydymą.

Skamba neviliojančiai? Pasižiūrėkite merginos video užfiksuotus rezultatus ir nuspręskite, ar rezultatas vertas pastangų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(30)
(15)
(15)

Komentarai (0)