Netikėti psichologinio tyrimo rezultatai: griežtai heteroseksualios orientacijos moterų nebūna

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dizzee 2015-11-10 14:21
Visada tai žinojau
bahuriux 2015-11-10 15:29
Mhm, britanijos mokslinikai. Nors ka ten gali žinoti. Dabar beliko laukti kol paskelbs tyrimo duomenis, kad visi vyrai irgi yra arba biseksualūs, arba homoseksualūs. O jei rimtai, be jokių išankstinių nusistatymų ir homofobijų, tai galiu pasakyti, kaip nu(si)statyti orientacija. Nesvarbu kokia lytis tave traukia (arba apsimeti, kad traukia) ir kokios pats esi, bet svarbu kokie būna tavo erotiniai (gal porno nežinau kaip įvardinti) sapnai. Jei esi vyras ir sapnuoji kad duodiesi su vyrais, ar ba jei moteris ir duodasi su moterim, jokių abejonių nebelieka dėl savo orientacijos, nuo pasamonės nepabėgsi, ji pasakys visą tiesą. Na turiu galvoj, kad jei tokie sapnai būna ne vieną vienintelį atsitiktinį kartą, bet keleta kartų, arba visada.
punktyras 2015-11-10 16:47
Один раз - не пи@#%рас O jei sapnuoji esąs traukinys, važiuojantis per Orinoką? Lokomoseksualas?
Shinigami 2015-11-10 17:02
O jei sapnuoji košmarą?
trapecijus 2015-11-10 17:30
Visada tai žinojau. Dar mokykloj mergos į parankes įsikibusios vaikščiodavo, glaustydavos, bučiuodavos prieš pamoką ir po jos susitikusios ir nieko tame blogo ar netinkamo neįžvelgdavo. Paskui toks elgesys aprimsta bėgant laikui, bet visiškai nenutrūksta. Čia iš gamtos taip matyt parėję. Ir dabar patelė ant patelės lipa kai norisi. , tiesa, ką sau nusistatei?
Go West 2015-11-10 18:04
Karštą moterį jaudina ir agurkas, taip kad šis „Britanijos mokslininkų“ tyrimas - sensacija bulvarinei spaudai, arba iš ten ir nusirašytas.
bahuriux 2015-11-10 18:54
` Jei labai rūpi papasakosiu, retai sapnuoju erotinius sapnus, bet jei taip būna sapnuoju, kad būnu neištikimas savo žmonai su nuo 1 iki 3 nepažystamų mergų ir dėl to mane sapne graužia sąžinė ant galo
bahuriux 2015-11-10 22:02
Nežinau klauskit Froido, neįsivaizduoju kaip turi atrodyti erotinis košmaras
Stipa 2015-11-10 23:02
Turbūt nežinote ką reiškia bisexuali moteris.
Tommis 2015-11-11 01:19
Labai nemėgstu grikių košės. Niekada nemėgau, vieną kartą iš bado (turistiniam žygy) bandžiau valgyti, tačiau viskas baigėsi labai nekultūringu pasispjaudymu ir tuščiu skrandžiu. Bet, jei esu nevalgęs ir matau ką nors valgantį grikių košę (namuose grikių mylėtojų turiu), arba netgi žiūrint į grikių košės foto (išbandyta mokslo labui), seilės upeliu teka! Spėju, jog su kūniška meile tas pats — akims žiūrint į nuogą kūna ar besimylinčius, smegenys žiūri į kontekstą, t.y. nesvarbu, ką mato akys, smegeninėje tie vaizdai asocijuojasi su meilės malonumais, o ne paveiksliukų turiniu…
noala 2015-11-11 05:36
Nesamone. Niekada manes moterys netrauke ir niekada netrauks. Ir nezinau nei vienos lesbietes realybej. Nors vyru geju pazistu. Aisku nesakau, kad ju nebuna, tik taip priduriau, kad turbut retesnis atvejis, is mano patirties. Kad moterims leidziama daugiau lietimosi ir panasiai dabartyje tai taip, bet tai ju lesbietemis nepavercia. Kaip ir ziurint i du vyrus gejus jus gejais nepatapsit. Cia tiesiog reikia maziau grieztumo tarp vyru elgesio, o ne vadinti moteris lesbietemis. Juk nuvaziavus i Indija ten vyrai rankomis laikosi nors yra tik draugai. Cia tiesiog tokios musu dabartines "normos".
Shinigami 2015-11-11 06:17
Tavo šitas atsakymas rodo kad tu homo. Nes neįsivaizduoji kaip gali sapnas kuriame tave daro per užpakalį būti košmarų ir jį vadini erotiniu sapnu P.S. kai atsikeliu aš sapnų neprisimenu, tai net ne žinau ar sapnuoju ar ne.
Niemand 2015-11-11 11:29
Nematai, nes nenori matyti, o ir ne lesbietės, o biseksualios, šioks toks skirtumas yra. Iš mano asmeninės patirties, kaip minimum, absoliuti dauguma yra biseksualios. Šiaip orientacija retai būna grynai homo ar hetero, dauguma bi, nes gamta mėgsta ne diskrečias vertes, o tolydų normalųjį pasiskirstymą, tą dar senukas Froidas pastebėjo. Tiesiog biseksualus (-i) dėl socialinio normatyvumo gali lengvai be pastebimų frustracijų pasirinkti heteroseksualią elgseną, taip pat ir nesąmoningai. O vat griežtai heteroseksualiam ar homoseksualiam jau gausis frustracija, vidinis psichologinis prieštaravimas, kas gresia psichikos problemomis. Todėl visuomenėje, kur homoseksualumas stigmatizuojamas, homo "vizualiai" būna nedaug, o kur laisvė - daug. Pvz., Sen. Graikijoje dauguma buvo oficialiai biseksualūs, tiesa, buityje juos vis tiek homo vadina.
Auksine Logika 2015-11-11 13:19
Graziu lezbieciu (ne bi-) nebuna tik bjauriosios kadangi nieko nesugeba susirast tai savo kokia kopija susiranda.
bahuriux 2015-11-11 22:39
O iš kur tu ištraukei, kad aš sapnuoju tokius sapnus? Nepagalvojai, kad nesu tokių sapnavęs ir nežinau ką tai reiškia? PS. Gal koks homofobas būsi? Nors man tai px, ar tu homofobas, ar ne ir ar tu mane laikai gėjum, arba ne.
2015-11-12 00:00
Esmė ta, kad visi dabar perskaitę bachuriuko komentarą apie testą sapnuose, suks sau smegenis iš baimės, jog gali susapnuoti besitvatijant su vyru. Ir jezus marija – gėjus Nors jei nebūtų perskaitę to nelemto komentaro, taip niekad gyvenime ir nebūtų nieko panašaus susapnavę... Žiauru :|]
Melyna 2015-11-12 11:19
Na, sapnų ir košmarų ekspertai, ne toks jau retas reiškinys save sapnuoti priešingos lyties - tai ką, tu trasvestitas, iškrypėlis, kraustykis į psichūškę, o gal iškart nusišauk?
bahuriux 2015-11-12 20:06
Teisybė, taip ir būna gyvenime, ko bijai, ko nebijai, mėgsti, arba nekenti, apie ką svajoji, ar kitaip suteiki tam dėmesį, tas ir išsipildo. Šitą galės išsiaiškinti ateities psichologai su kvantinės mechanikos ekspertais bendradarbiaudami. Nu gi nieko blogo tame nėra, ar gėjus, ar ne, daug homoseksulus (homoseksuali), ar tik biški. Tokia yra gamta, taip sutvarkyta evoliucijos ir nereikia nuo savęs bėgti. Jei tai būtu buve blogai, ar netinkama būtu išnykę ir tiek. http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... &t=121&l=1