12 dienų, kurios nulems Žemės ateitį: ką svarbiausia žinoti (Infograma)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2015-11-30 12:06
Kinija ir USA didžiausios teršėjos. https://en.wikipedia.org/wiki/Kyoto_Protocol Savaime aišku jų nėra tame sąraše. Kas mane labiausiai erzina jog EU kompanijos turi taikytis su tom emisijom daryti visokias "žalias" nesąmones, kai tuo tarpu koks kinas papigiai nepaisant jokio "žalumo" pagaminą tą patį produktą ir exportuoja į Europą automatiškai mūsų pačių produktai tampa nekonkurencingi Europoje ir turim pilnas parduotuves pigaus "made in china" šūdo. Vnz patys save smaugiam su tokiais įstatymais ir paskui, "... o kodėl Kinija tokia stipri", o mes silpstam kai patys sau pagalių prikišę į ratus... Turėtų arba visos šalys priklausyti arba nė viena, juo labiau kai didžiausi teršėjai nepriklauso.
Auksine Logika 2015-11-30 13:15
Seniau shamanai gasdindavo zmones pasaulio pabaigom ir taip rinkdavo duokles is kuriu gyvendavo kaip karaliai. Dabar viskas taip pat su klimato kaita - gasdinimai pasaulio pabaiga ledynu istirpimais ir milijardines sumos kovai su vejo malunais.
m4nkind 2015-11-30 19:29
tik visiskas neissilavines kvailys gali netiketi kad globalinis atsilimas vyksta del zmoniu kaltes, o daryti kazka reikia kol dar ne velu
daynewss 2015-12-01 12:10
Gal gali pakomentuoti kaip pats kovoji su klimato kaita? Ar žiemą dviračiu važinėji? Jei taip, tai žinai iš kur metalas (plienas ar aliuminis) rėmui ir kaip jis buvo išgautas? Ar tik nebus iš Kinijos ar Rusijos? O dujos lydyti metalui buvo deginamos? O plastikai sėdynei, stabdžiams ir t.t. ne iš naftos pagaminti? Pakomentuok savo "kovą" su klimato kaita. Silpnapročių pezalai "...daryti kazka reikia..." - ką būtent? O Grubauskaitė su Obama žino ką daryti? Šitas suvažiavimas yra ne kas kita, kaip tuštybių mugė. Rimtus pareiškimus daro mokslininkai jau paskutinius 30-50 metų, bet visiems kaip buvo px, taip ir liko. Tik apmokestina patyliukais, kaip lietų Čipolino nuotykiuose, CO2 emisijas ir čiulpia pinigus tiesiogine prasme už orą.
m4nkind 2015-12-01 19:17
Nevartoju aerozoliu, nevazineju dyzeliu ir nesiukslinu. Reik tiketis kad dedes riztingesniu priemoniu per susirinkima imsis. Kaip kitaip sustabdysi imones nuo tersimo jei ju neapmokesdinsi? Yra siais laikais nauju technologiju, bet niekas ju neskuba isivesti kol per pinigine nepradeda kirsti.