Neįtikėtina: rastas būdas, kaip įveikti visas pasaulio ligas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2015-12-02 13:33
Kokiu būdu pakeičiami genai gyvame organizme? Juk organizme nėra vienos vietos, kur „guli“ visa genetinė informacija, ji juk kartojasi beveik kiekvienoje lastęlėje, tai kaip genai koreguojami visose tose vietose iš karto?
Skeptikas 2015-12-02 15:15
Kiek esu girdėjęs galima panaudoti virusus arba pakeitus dalį ląsteliu įvyksta domino efektas. Tačiau aš ne genetikas tegul jie paaškina
demukazz 2015-12-03 00:23
Jie cia bus kazka atrade, nes ligi siolei metodai baigdavosi vaisintuvelyje. Kadangi tokioje stadijoje gyvis te turi kelias lasteles. Zodziu, su genu modifikavimu precizisku tikslu su issivysciusiais organizmais iki dabar buvo keblu... Bet va, skaitom, kad tai jau istorija. Dar turiu hipoteze. Imuniteto lasteles (baltieji kraujo kuneliai) nedalyvauja metabolizme, vadinasi yra mobilesnes ir, greiciausiai, universalesnes. Antra, kaip straipsnyje ir minima 50/50 Tiesiog pasiseke ir patys turbut nera uztikrinti, kodel pasiseke.
zhaltees 2015-12-03 01:27
Kiek as zinau tai genais manipuliojama e.coli bakterijos pagalba. DNR gali keisti ir virusai. Bet ligi siol tie metodai buvo taikomi geriausiu atveju ziurkems. Jei viskas tikrai veiks ant zmoniu tai bus labai reiksmingas atradimas. Taciau tai tuo paciu ir pandoros skrynia. Neisvengiamai bus kas tai megins naudoti ne tik gydymui.