Moksliškai patvirtinta: kuo silpnesnis protas, tuo lengviau tikima nesąmonėmis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

elgoog 2015-12-03 13:50
Lietuvoj yra tik viena partija, kuri net savo pavadinimu pasako, kad yra silpnesnio proto, nes tiki nesamonemis. Tėvynės sąjunga - Lietuvos demokratai. KRIKŠČIONYS kaip gali bet kuris save gerbiantis pilietis balsuoti uz zmonis kuriu partijos pavadinime yra nurodoma, kad jie tiki berasciu bronzos amziaus valstieciu blevyzgom apie dievuli.
elgoog 2015-12-03 14:03
o kurioj partijoj yra Zuokas? Man jis patinka, nes skirtingai nuo kitu vagiu, jis bent rafinuota skoni turi. O siaip tai nzn, kas geriau ar partija kurios visas indetitetas ir programa yra du zodziai "Rusija Bloga" ar komunistai..gal komunistai O kaip tau?
elgoog 2015-12-03 14:29
Kiek suprantu Konservatoriai labai nori karo su Rusija. Bet as is tokio karo visai nepasipelnyciau, todel sita mintis manes nevilioja. O daugiau is ju nesu nieko girdejes.. Kas del komunistu, tai kai buvau komunistines Kinijos valdomame Hong Konge, ispudis liko labai geras.
kazkas 2015-12-03 14:39
Na jūs matau čia vėl apie politiką. O aš norėčiau pakomentuoti apie patį straipsnį, kuris nors ir logiškas, bet įtartinai atrodo. Pats darbas šiek tiek užkliuvo, kuriame naudojamas žodis "bullshit". Abejoju ar moksliniuose darbuose galima vartoti "slengą", na bent jau ne kabutėse ir nepaaiškinus jo anksčiau.
Pjovėjas 2015-12-03 16:55
obana, kaip jūs šitą temą taip greitai prie politikos sugebėjot nuvairuot??? praktiškai antru komentaru... :O sakyčiau sau prisitaikykit straipsnį (be pykčio, tiesiog juokinga, kaip tema nukrypo taip greitai)
elgoog 2015-12-03 16:59
Norint viskas imanoma
mch0lic 2015-12-03 18:20
. Iš pirmo žvilgsnio ir komentarai intelektu nespindi...
Atk 2015-12-04 12:28
toki, koki zhmones isivaizduoja Dieva... tokio Dievo is tikruju nera. kai pradeda sakyt apie tevyne, cia jau prasideda bukinimas zmoniu uzh graziu shuksniu nori nubukinti zhmones, is cia atsiranda kvaili shukiai apie patriotizma. ne tevyne zmones myli daugiau, o savo egoistinius norus. bet tiesiai to pripazhinti negali ir tada sugalvoja kilnius sukius, kurie nuramintu sazhine ir apgautu prota. tada galima nepakankamai protingiems pasakyti, kad jus darot kilnu darba, jus del tevynes zhudot kitus zhmones, naudojat prievarta, agresija, viskas tai del tevynes. ir kas nepakankamai ismintingas uzhkimba ir ji padaro kvailesniu. o tikri motyvai buvo egoistishki, tik rekejo kilnia formuluote sugalvoti, kad neskambetu tai egoistishkai, o kad skambetu grazhiai, kilniai, geradarishkai. va ir prisidenge, kad myli labai tevyne, todel daro tokias kbailystes, zhudo zhmones, sukelia skausma kitiems ir nepatogumus, stato sienas ir kitas kvailystes...
Nerealiai 2015-12-06 21:51
O kaip gali save gerbiantis pilietis balsuoti remdamasis pavadinimu, o ne nuveiktais darbais? Ar tamsta būsite vienas iš tų, kuriems skambi agitacinė antraštė bei žadami saldainiai svarbiau už viską? Na taip tada darbo partija valdo... P.S. o apie beraščius tai tau išvis patylėt...