Nemaloni tiesa – bemokslių kuriamos technologijos žlugdo žmoniją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2016-01-04 10:37
Pasigedau garantijų, jog tikrai tikrai, jei nebūtų snukiaknygių mes jau kas antras atostogas praleistumėme Mėnulyje. Spekuliacijos ir tiek.
afor 2016-01-04 11:25
viskas baigiesi, kai sugriuvo SSRS. kitaip sakant pasibaigus saltajam karui. Nesakau, kad technologijos neprogresuoja, tiesiog ju tisklas kitoks - pinigams generuoti.
Pjovėjas 2016-01-04 12:40
sutirštinamos spalvos. Yra gi projektų ir privačių, nukreiptų į kosmosą. Jie, aišku, nukreipti komercinei sėkmei generuot, bet technologijos tobulinamos jų metu irgi.
sigun 2016-01-04 17:10
Kažkodėl pamiršta parašyt, jog programuotojų-įkvėpėjų, kurie tapo milijonieriais-milijardieriais, tėra šimtai, jei paimsim mažiau žinomus - tūkstančiai ar gal būt dešimtys tūkstančių, jei skaičiuosim ir visai nežinomus, turinčius vieną nedidelį nusisekusį produktą. Absoliuti dauguma iš sukuriamų programėlių yra nepelningos ir tik keletui pavyksta. O vat iš savo mokslo gyvena, tegu ir netapę milijonieriais, milijonai mokslininkų. Tad straipsnyje naudojama priešprieša manau neadekvati. Ir toliau esminis klausimas: "Ar tokia matoma tikrovė gali įkvėpt protingą jauną žmogų studijuot?" Manau atsakymas - jei tas žmogus tikrai protingas - gali, nes protingas suprastų, jog be mokslo reikia atrasti nišą ir tik tada pavyks kažką pasiekti, o su mokslu gal ir netapsi visame pasaulyje žinomu milijonierium, bet pavyks normaliai gyvent, o ieškoti savo nišos mokslas netrukdo.
MindaugasV85 2016-01-04 18:51
Bepigu beždžionių planetoj bananus pardavinėti...