Košmaras ar išganymas? Legalizuojami gyvūno ir žmogaus hibridai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kristaus_tevas 2016-01-18 18:22
Atsakau į jūsų klausimus Kas nors atsiklaus donorų organų laukiančių pacientų, ar jie tikrai nori gyventi su širdimi ir kepenimis iš kiaulės? Genetiškai tai yra žmogaus organai, todėl neatsiklaus (galbūt tai taps normalia praktika ir net nereiks klaust?). Čia beveik tas pats kas dabar klaustų ar jums tinka homoseksualaus, kitataučio, kitos religijos žmogaus širdis. Tiks, nes kitaip mirsi. Ar tapę šiek tiek gyvūnais naujų organų turėtojai nerizikuos pasikeitus požiūriui staiga tapti ne visai žmonėmis? Ar žmogus gavęs bioninę ranką tampa "nevisai žmogumi"? Jei mėgstu kiaulienos karbonadus, kaip juos po to virškinsiu iš kiaulės persodintu skrandžiu? Niekaip, nes skrandis nėra persodinamas organas. Bet net jei būtų persodinamas, virškintum lygiai taip pat, kaip su standartiniu žmogaus skrandžiu.
vaskaxxx 2016-01-19 15:14
COME ON ,technologijos.lt ! Negi man vienam atrodo, jog šis straipsnis bando gąsdinti skaitytojus ? Negi man vienam atrodo jog šis straipsnis žaidžia ant emocijų? Manau technologijos.lt reikia nustot žaisti ant "click'ų" ir pradėt atsirinkt straipsnius...
Niemand 2016-01-20 11:26
Straipsnis nebando, straipsnis tik aprašo, kad tokių bandytojų yra ir jie bando drausti žmogaus chimerų tyrimus, pvz., JAV vyriausybei uždraudė finansuoti tokius tyrimus, o Japonijoje apskritai uždraudė tokius tyrimus. Draudžiami jie ir Lietuvoje, kas nėra gerai, reiktų galvoti kaip tuos visus gasdintojus į vietą pastatyti.
vytautas50 2016-01-20 11:46
Niemand 2016-01-20 11:55
O kam slaptai, jei galima visai atvirai?.. Tokie tyrimai nereikalauja milžiniškų išlaidų ir gali būti atliekami vidutinėje laboratorijoje.