Mokslininkas apskaičiavo, kad nusileidimas Mėnulyje nebuvo klastotė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Salubri 2016-01-29 18:41
Negi sunku su teleskopu paziureti? Juk ten paliko veliava ir atminimo lentele ir gal dar kazka. Negi neliko absoliuciai jokiu pedsaku apie nusileidima?
Creatium 2016-01-29 23:05
Tai pažiūrėk. Pasakyk kai pamatysi ką nors. P.S. Jau seniausiai buvo publikuotos nuotraukos, kuriose matėsi įvairių Apollo misijų paliktus "pėdsakus" Mėnulio paviršiuje: ar tai pravažiuota "mašinėle" ar dar kas. Tereikia tik paieškoti.
Hmz 2016-01-29 23:21
Liko veidrodis telemetriniams tyrimams. Jis iki šiol atspindi lazerio signalą iš Žemės.
manas 2016-01-29 23:25
Siaip kiek esu ziurejes samokslo teoriju, jog jog tas video is menulio yra suklastotas, tai argumentai gana svarus (kartais virs astronautu suspindi trosai ir pan.), bet is siandieniniu zondu nuotrauku taip pat matosi paliktos nusileidimo pakopos menulyje ir kiti irodymai, kad jie ten tikrai buvo. Todel manau, kad imanomas ir toks variantas, kad misijos metu buvo rodomas dar zemeje nufilmuotas irasas. Oficialiai jis buvo tiesioginis, o tai butu neprotinga, nes neskmes tikimybe kosmose gan auksta. Ka jei nusileidimo aparatas teskiasi i menuli ir visa planeta tai mato, o cia gi saltasis karas...
Zebediejus 2016-01-30 09:26
Čia tu maišai šaltojo karo dalyvių elgesį. Viena valstybė buvo demokratinė su laisva žiniasklaida, kita - autoritarinė "sąjunga". Sovietai viską darė slapta ir tik sėkmės atveju rodydavo vaizdo įrašus kaip jie gerai pasirodė. Nesėkmės buvo tiesiog nuslepiamos (nesudėtinga, kai žiniasklaida tik valstybinė). Tuo tarpu JAV bandymus darydavo slapta (kiek gaudavosi), o misijos transliuojamos. Nusileidimas todėl ir buvo toks įspūdingas, nes visi nežinojo kuom tai baigsis. Nuslėpti nebuvo tikslo. Tikslas buvo įrodyti, kad jie tą gali ir jie tai įrodė.
sabotan 2016-01-30 18:39
Maziau pasaku skaityk. faktas kad rode kaip yra irodimu yra milijonai , bet durniai vistiek ras prie ko prikibti .Tai prie plevesuojancios veliavos kuria sujudino astronautas ir kadangi ten vakumas ji lyg ir plevesavo paskui ale pedsakas toks negali buti nes ten nera vandens o kad ten smelis neveikia erozija jiem vienodai yra milijonai pvz. Ta juosta butu brangiau suklastoti nei i menuli nuskristi .