Paviešinta intymi A. Hitlerio paslaptis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2016-02-23 13:13
tik kad apsikt ir apjuodint hitleri. bet cia apie dauguma prezidentu,diktatoriu ta galima sakit kurie norejo uzvalditi europa arba kitus zeminus. putinas,stalinas,cercelis,cezaris,s korejos seima,mongolu vadas koks tenais kur dauginosi nesveikai ir ten visi kiti veikejai.
Endless Nameless 2016-02-23 13:51
Paliksiu šį sakinį čia: "Itin mažu peniu laikomas toks lyties organas, kurio ilgis suglebus nesiekia 5 cm, o erekcijos metu būna maždaug 12 cm ilgio." O dėl Hitlerio, tai mačiau "dokumentiką" kur rimti dėdės dėstė, kad pastarasis mėgo išdykauti ropodamas keturiomis ir iš tos pozicijos laižyti moterų išeinamąsias angas. Taip kad kasmet po naują -filiją Adolfui diagnozuoja.
sabotan 2016-02-23 22:46
Na gal baikit nesamones sneketi. Man juoka kelia tokie istoriku pasisakymai. Kur kokie dokumentai ar kas , tai daugiau karo propoganda , o dabar jau tiesa. Buvo nebuvo , bet palykite ji ramybeje plius ne jis sukele kara , o europas apsisikimas i kelnias ka matome ir dabar putino atzvilgiu. O kaip eva braun buvo jo meiluze kai jis zmonos neturejo , o paskutine diena susitokie su ja ?
lindemann 2016-02-24 08:58
Jei Vokiečiai būtų laimėję II p.k., tai šis straipsnis būtų vokiškai, apie Churchill'io, Stalino ir Roosevelt'o mažus penius, ir kaip jie mėgo threesome kartu.