Mildronato kūrėjas: tai ne dopingas, o sportininkų gyvybes gelbstintis preparatas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2016-03-16 11:19
Is dalies jis yra teisus, taip, jis padeda zhmonems negauti infarkto, taciau tai yra tik vienas jo +, nes yra labai daug minusi, kaip kad: Prie jo priprantama, ir galiausiai jo nevartojant zhmogus net tos ribos be infarkto nepasieks. 2 organizmas yra alinamas ir atsiranda tikimybe susirgti kitomis ligomis pvz kepenu nepakankamumas ir daug kt. kas dar net neistirta.
beerbeerlt1 2016-03-16 16:08
Jeigu tai padeda perzengti zmogaus galimybiu ribas tai yra dopingas ir kam cia dar tusciai sneketi. Jei be chemijos negali pasiekti rezultato tai ir nesi to vertas.
w00xer 2016-03-16 22:43
beerbeerlt, tai visos medžiagos, pvz kofeinas, baltymai ir šiaip elementarus mineralai yra dopingas? Nes jie plečia galimybių ribas. Su jais gali padaryti daugiau nenualindamas kūno
Arthuras 2016-03-16 22:55
Labai jau įdomus agentūros sprendimas uždrausti šį preparatą. Bent pagrįstas kokiais nors tyrimais?.. Preparatui fuckin metai, tik dabar apsičiupinėjo?.. Kažkaip smirda toks sprendimas. Ar tik nebus politinis/ekonominis, o ne sporto sumetimais.
Vytax 2016-03-16 23:16
Iš preparato oficialaus aprašymo: Klasikinis dopingo apibrėžimas.
shift 2016-03-16 23:34
Nereikia čia "lia lia lia". Baltymai yra maistas, būtinoji medžiaga organizmui, o be to jie ne tik duoda energijos, bet jų virškinimui energijos nemažai ir suvartojama. Kofeinas čia išvis ne prie ko, jis tik padidina budrumą, bet nei ištvermės nei jėgos nepadidina, atvirkščiai, jei išgersi daug kavos ir bėgsi maratoną labai realu, kad baigsis labai liūdnai. Profesionalus sportas tuo ir pasižymi, kad visi spaudžia save iki galimybių ribos, tik deja vieni nori tą ribą kilstelėti dėka vaistų.
Arthuras 2016-03-17 08:45
immortallt 2016-03-17 08:57
Kaip galima nežinoti, kai kiekvieno sportininko komanda atskirai informuojama? Slaptas nėra, bet tyrimuose neišlįsdavo matyt ir niekas nebuvo atkreipęs dėmesio. Taip jau nutinka. Bet jei nusikaltimas daromas 45 metus, tai netampa legalu. Ir iš viso, anksčiau dopingą vartoti buvo vos ne privaloma olimpinių varžybų metu. Tai pakeitė.
Arthuras 2016-03-17 09:14
Tai ar nusikaltimo nedarė pasaulinė antidopingo agentūra visus tuos 16 metų, nuo kada ji buvo įkurta? Visus 16 metų leido sportininkams naudoti dopingą? Ir tokį labai, labai gerai žinomą, seną preparatą. Ir apie jokį dėmesio "neatkreipimą" negalima čia kalbėt. Bullshit.
immortallt 2016-03-17 09:42
Tu teigi, kad antidopingo agentūra žinojo apie šį preparatą? Ar nori pasakyti, kad keli žmonės gali žinoti visus pasaulyje egzistuojančius preparatus ir jų poveikį?
Arthuras 2016-03-17 10:03
Taip, aš esu įsitikinęs, kad agentūra žinojo apie šį preparatą labai ilgą laiką. Na, kitu atveju, ji yra visiškai beprasmė. Jei neatkasa preparato naudojamo 40+ metų (naudoja pasaulio čempionai, kuriuos tokios agentūros seka akylai), tai kaip atkas visokias šviežienas?.. Farmacija tai tobulėja sparčiai, nereikia dešimtmečių, kad sukurti naują dopingą, kuris padėtų siekti rezultatų. Mano nuomonė yra tokia - arba čia nusikalstamas aplaidumas (o gal ir pati WADA nėra "švari" organizacija), jei iš tikrųjų Mildronatas turi įtakos rezultatams, arba tiesiog politinis sprendimas. Jei Mildronatas turi įtakos, tai vadinasi švarus sportas apskritai egzistuoti negali. Jei per šitiek metų nepagavo tokio preparato, tai vadinasi rinkoje turėtų būti be galo daug ne tokių viešų preparatų, kurie padėtų sportininkams. p.s. WADA susidaro iš 38 žmonių, o ne kelių.
Arns 2016-03-17 10:06
Antidopingo agentūra jau ne pirmą kartą kabinasi prie visokių niekų, pasiskaitykit sportininkų interviu, net už elementarius pirmus lašus nuo slogos iš vaistinės tave gali "pagauti", nes ten naudojamas "dopingas". Koks? Tie vaistai palengvina kvėpavimą, va ir visas skandalas, nė neaišku ar bent procentą įdeda rezultatams, tačiau agentūroms tai gardus kąsnelis. Aš suprantu, kai kovojama su steroidais, kraujo perpylimu ir kitomis žalingą poveikį žmogaus organizmui turinčiomis medžiagomis ar gydymo būdais, yra prasmė. Tačiau dabar, kiekviena antidopingo agentūra turi savas taisykles, pagal kurias viena medžiaga už kurią dviratininkas diskvalifikuojamas, sunkiaatlečiui nė netikrinama, o jei ir rastu, jokios bausmės nebūtu. Kaip tą galima pavadinti? Greičiau komerciniu sporto šakos rezultatų saugojimu nei rūpinimasis atletų sveikata, kuo bandoma oficialiai pateisinti tokių organizacijų egzistavimą. P.S tas pats kofeinas, maratonininkui jis gal beprasmis, bet pvz yra tokios olimpinės rungtys kaip šaudymas į taikinį, padidinti sporto koncentraciją, tai jau dopingavimas ar ne? Kad poveikis egzistuos, visi žinome.
Audrius 2016-03-17 10:44
Asmeniskai esu uz dopingo naudojima profesionaliam sporte. Kalba eina apie pramogas, tai kodel ne? Formule 1 pastoviai tobulina bolidus kuo tik gali-i paprastas masinas jie jau senai niekuo nepanasus. Kodel to nepadarius ir su zmonem, man idomu ispudingas reginys ir rezultatai, o ne BS apie garbe ir tauruma. Esu tikras, kad genetiskai patobulinti ir dopingo pripompuoti atletai, pastoviai gerinantys visus pasaulio rekordus, susilauktu zymiai daugiau demesio nei "naturalus" sportininkai. Manau tik laiko klausimas, kol tai ivyks.
lucy 2016-03-17 10:55
Aš irgi laikausi nuomonės jog šitas sprendimas juokingas ir nesąmoningas jei prireikė kiek ten 15metų kol "atrado" jog jis yra dopingas tai taip išeina jog jie ryškiai nedirba savo darbo arba dirba jį per lėtai ir atmestinai, nes apie naujų preparatų ištyrimą tada nėra nė kalbos ir kiek tokių panašių senų preparatų dar neištirta? Vienu žodžiu fail fail ant tos organizacijos matyt iš jos naudos daug nėra dar viena biurokratinė nesąmonė, kuri tiesiog kaip koks parazitas maitinasi iš svetimų uždirbtų pinigų. Ir tikrai nereikia čia "lia lia nepastebėjo" šis vaistas nėra kažkoks retas ar panašiai jei paprastose vaistinėse yra.
Vytax 2016-03-17 11:07
F1 populiarumas nuolat krenta. Tai puikus pavyzdys koks neturi būti sportas.
immortallt 2016-03-17 11:09
Viską pasako apie žmogų ir supratimą apie sąžiningą konkurenciją.
Audrius 2016-03-17 11:24
Nu ir ka tau pasako? Jei nesupratai, as uz leidima visiems, o ne tik kai kuriems.