Nors tokia mokykla galėtų pasiteisinti, tačiau Lietuvoje jos neišvysime: „tai baisus darbas, jo bijos visos mokytojos“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2016-04-12 13:58
Berniukams 45 min. trunkanti pamoka yra per ilga
Shinigami 2016-04-12 14:00
Praeitam straipsnyje sakė priešingai, kad 45 minučių pamoka berniukams per trumpa. Nes jie tik po pusvalandžio sugeba susikaupti ir pradėti mokytis. Todėl sujungus abu straipsnius gaunasi, kad berniukams pamoka turi trukti 60 min. 30 min kol susikaupia ir 30 min, kol būna susikaupę.
kestutisz 2016-04-12 20:58
Apie pamokas jau nieko nepamenu (tik galvoju, kad būdavo per ilgos), bet ir dabar jei koks (darbinis ar pažintinis dėl vaikų) susirinkimas trunka daugiau nei pusvalandį, nesvarbu kiek įdomia tema, yra šimtaprocentinė garantija, kad tai bus visiškas laiko švaistymas, dėmesio nesukaups nei klausytojai, nei pranešėjui bus įdomu miegantiem (dabar - spoksantiem į mobiliakus) kažką pasakoti. Idividualus darbas taip, jei įdomus/reikalaujantis aiškaus rezultato tai jis jau gali trukti neribotai, bet būriiui žmonių apskritai nėra ko sėdėti ir imituoti "bendro darbo". Kaip klasikinis demotyvatorius apie susirinkimus - "None of us is as dumb as all of us".
Anonimiausias 2016-04-13 05:24
Be to, dar juk ne visi berniukai yra tokie patys. Ir nepatinka tas berniukų stereotipizavimas, kad jie blogesni, nes kaip nuteigiame žmogų, tokiu jis labiau ir būna. Procentaliai, taip, dalis berniukų yra aktyvesni arba mažiau paklusnūs. Tačiau jei visus sudėsime į krūvą, kaip jausis tarp blogų vaikų tie, kitokie? Prastai.