Išskirtinė simuliacija: išbandykite savo jėgas, kaip pavyktų išgyventi kilus raupų epidemijai (Video)  (2)

Zombių apokalipsės siaubo filmuose atrodo išties šiurpiai, tačiau tai yra vieni niekai palyginus su raupų epidemija, kurią galėtumėte išplatinti ir jūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Collapse“ – tai internetinis simuliatorius, kuris sumodeliuoja, kaip turėtumėte elgtis užkrėtęs raupais. Kai programoje įvesite namų adresą, turėsite rasti geriausią kelią savo apylinkių žemėlapyje. Jis turi padėti jums išgyventi, tačiau tuo pačiu ir užtikrinti, jog užkrėsite kuo mažesnį kiekį žmonių.

Simuliacija pasinaudoti galitE čia.

Šis žaidimas ragina priimti optimaliausius sprendimus, pavyzdžiui, į kurią ligoninę eiti, kai pradėsite jaustis blogai. Su kiekvienu ėjimu yra pasakojama istorija ir atskleidžiami įdomūs faktai apie pasaulio pandemijas bei raupus. Žaidimo metu jums bus nuolat suteikiama nauja informacija apie tai, kaip greitai plinta virusas.

Pasak kompanijos „Ubisoft“, šis simuliatorius naudoja „Open Street Map“, atviro kodo NASA duomenis ir IATA skrydžių maršrutų informaciją. Taip pat buvo pasitekti ir Pasaulio sveikatos organizacijos duomenys apie virusų plitimą.

Ši simuliacija buvo išleista naujos „Ubisoft“ trečiojo asmens šaudyklės „The Division“ pristatymui. Čia žaidėjai atsiduria epidemijos nusiaubtame Niujorko mieste. Pilna žaidimo versija pasirodė visai neseniai – kovo 8 dieną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(11)
(4)

Komentarai (2)