Paskutinė Adolfo Hitlerio nuotrauka ir paslaptingos teorijos apie jo tikrąjį likimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2016-05-03 13:38
Ta pati situacija su 9/11 įvykiais. Atsiranda klounų kuriems dangoraižiai sugriuvo nes buvo susprogdinti. Kita vertus tos dienos oficialus tyrimas nebuvo objektyvus. Taip ir atsiranda panašios sąmokslo teorijos.
Eič 2016-05-03 15:25
Galvojau, kad kūnai iš karto buvo sudeginti, o čia pasirodo rusai dar apžiūrėt spėjo. Kokio velnio tada jie buvo sudeginti?
SaMaras 2016-05-03 16:05
Kad kiek aš atsimenu tai irgi kad iškarto naciai sudegino. Ten dar kažkokios istorijos su tuo benzinu buvo... O kodėl sovietai degino irgi galima numanyti.. lavonų tuo metu Berlyne buvo ne vienas ir ne du.. o kaip manai kiek buvo veikiančių šaldytuvų?
unytas 2016-05-03 17:20
manau toks kaip hitleris ir su simtai paterajo buvo pasirenge jei pralaimetu. tai laikais gi nei filmavimo kameru ar ten duomenu bazu kai nori palikti sali lektuvu. jims ir zudisis kai gali inicenizuoti mirti.
kiesza 2016-05-03 23:00
Hitleris prieš mirtį parašė Testamentą, kuris nelabai afišuoijamas. Jame yra ir reikalavimas sudeginti jo kūną po mirties tam, kad su kūnu nebūtų pasielgta kaip su " Dučės " valdžia palikta jūrų laivyno vadui kuris reichą valdė 20 dienų, o po to laimingai gyveno, nes nebuvo nacis. Po karo ilgus metus buvo tardomi aukščiausi reicho vadai, tiek iki, tiek per Niurnbergo procesą ir visi įtariamieji nors ir laikyti atskirai yra davę vienodus parodymus dėl Hitlerio mirties, bei karo nusikaltimų. Nenuginčijamas faktas, kad Hitleris nusišovė, o karo nusikaltimų užsakovai nubausti..