Šokiruojantis vaizdas: kaip žmonės reaguoja į odinius rūbus, kuriuose palikti gyvūnų organai (Video) (N-18)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2016-05-12 13:48
Tai gal visus planetos gyvūnus padarykime vegetarais? Gi net kai kurie augalai mėsą valgo! Su drauge juokavom, kad veganais galima maitinti augalus. Aš ne prieš, kad žmonės tampa vegeterais ar veganais, aš prieš, kai jie pradeda kitiems brukti per gerklę: a) kad jie vegetarai b) kad jie neva sveikesni ir ilgiau gyvens c) kad mėsos visi turi atsisakyti.
kestutisz 2016-05-12 17:03
Jei ta plakanti širdis rankinėje atliktų kokią funkciją (pakrovinėtų telefoną) tai niekas ten jos ir nesibaidytų. Ir ar tikrai vegetarai suvartoja visą augalą, ne tik gražiai serviruotas skaniausias dalis?
Kyborg 2016-05-12 19:09
Prie parduodamų daržovių tuomet reikėtų trašų maišus pastatyt, mešlo krūvą vidury daržovių skyriaus suverst, bulves gražiai apibarstyt kolorado vabalais ir jų lervom. Kažin kokia veganų reakcija būtų atėjus į tokį daržovių skyrių.
Evil Goku 2016-05-12 19:22
Kurioje vietoje jūs čia vegetarus - veganus matote? Protesto akcija prieš gyvūnų žudymą rūbų gamybai. Kai kailinius apipildavo raudonais dažais, kažkodėl veganų nekaltindavote.
sabotan 2016-05-12 19:41
Na gyvenimas yra zudimas nori to ar ne. Nebent gyventume utopijoje kur visi gyvunai vegetarai, bet netycia uzlipai ant skruzdes ar ko na gi zudai o kaip mikro organazmai kurie yra visur. O virusus irgi galima zudytijie ir gyvi , o kaip apie kitus parazitus kurie gyvena tavo kune ?
UTF16 2016-05-12 21:11
Keistos būtybės tie gyvūnai. Pvz., tarp gyvūnų normalu po apvaisinimo suėsti partnerį. Arba papjauti svetimus vaikus. Pastarasis elgesys būdingas ir žmonėms. Kaip manai, ar reikia mums laukti utopijos tikintis, kad vieną dieną gyvūnai nustos tai daryti? Ar vis tik reikėtų pjauti visus iš eilės dievagojantis, kad gyvūnai taip daro? Ir apskritai – to, prieš ką protestuojama, gyvūnai nedaro. Gyvūnai neaugina kitų gyvūnų narvuose, nespendžia jiems spąstų, kad nuplėštų kailį ir jį nešiotų mados sumetimais. Jei žmonės iš tiesų gyventų utopijoje, kurioje jie elgtųsi tiksliai taip kaip gyvūnai, mūsų gyvenimas nė iš tolo nebūtų panašus į dabartinį. Todėl toks apeliavimas į gamtą nevertas nė sudilusio skatiko.
trapecijus 2016-05-12 21:23
Parduotuvė neblogą antireklamą pasidarė. Nebent čia tik vienai dienai tokie kaip UTF16 išsinuomavo patalpas, prikišo kamerų, ir padarė vienadienį šou, patalpino į youtube ir tuom viskas po dviejų dienų pasimirš. Nesu prieš veganus, manau ateity (50-100 metų) atsisakysim skersti gyvulius dėl mėsos. Tik užknisa jų filosofija. Pvz turiu draugę veganę. Išviriau cepelinų su grybais, pasikviečiau paragaut. Visa patenkinta, tik sako jei dar sojos padažiuko turėtum, tai skonis kaip spirgiukų būtų. WTF? Slabnėja tie veganai dėl mėsos skonio ir bando pakaitalų jai atrast.
Arns 2016-05-12 21:25
Šlykštulį gali sukelti daug dalykų. Tie patys veganai pamatęs kiek į jų daržoves ir grūdus supilama incekticidų ir herbicidų (galinčių nužudyti šimtus žmonių) netektu apetito. Bet kai nematai, tai ir širdies neskauda. Taip ir su gyvulinės kilmės maistu ar kitais gaminiais. procesas nemalonus, bet rezultatas svarbiau.
UTF16 2016-05-12 22:18
http://lsveikata.lt/upload/articles_ima ... cidai.jpeg Kas pasišlykštėjo, išbalo, neteko apetito, apsivėmė ar šiaip išsigando, pakelkite rankas. Taip pat pakelkite rankas tie, kurie mano, kad tokias nuotraukas derėtų ženklinti N-18 ženklu.
Kitesabove 2016-05-12 22:22
Mums nereikia odinių rūbų. Yra daug alternatyvu, kam plėšti odą nuo nekaltų gyvynų. Anksčiau ir iš žmonių odos visko padarydavo, ta patį ir aš galiu pasakyt "vistiek gyvenimas yra žudimas" ir eit šaudyt mokinius mokyklose, susprogdinti autobusus ir t.t. "Ai, toks gyvenimas", kai artimasis numirs tada galėsi tą patį pasakyt. Negaliu patikėt tokiu žmonių narcisizmu ir visišku atitrūkimu nuo realybės, kai vienintėlis dalykas, kas šiais laikais rūpi tik malonumai, prisigrūst pilvą, išsiurbt iš aplinkinių viską, ką nori, neatsižvelgiant į žalą, kuri yra padaroma.
immortallt 2016-05-12 22:36
Bent pasidomėtum... Kalbi, kad kalbėt. Gyvūnų tyčia dėl odos niekas neaugina. Tada odinė striukė kainuotų nuo 10,000€. Oda, tai iš mėsos pramonės likutinis produktas. Taip pat, dirbtinės odos naudojimas teršia aplinką stipriai, tiksliau jos gamyba. Smegenų nėr, tad nepradėk aiškinti, kaip kitiems gyventi.
Melyna 2016-05-12 22:48
Gal ne kiekvienas valgom kiaunes, lapes ir aligatorius, bet dėl kiaulių, avių ir pan. gyvulių sutikčiau - vis tiek žiaumojam mėsą, tad odą tiesiog išmesti būtų švaistymas.
kazkas 2016-05-13 08:02
Vėl netikros mėsos ir kraujo pridėjo. Kaip ir su ėriuku prieš tai. Nežinau ar lankotės mėsos skyriuje parduotuvėje, bet mėsa kitaip atrodo
immortallt 2016-05-13 09:01
Kiaunes ir lapes augina dėl kailių, ne odos. Aligatorius šiaip suvalgo.
Melyna 2016-05-13 15:01
Kailis, oda, esmė ta pati. Ir tą ir tą galima pagamint dirbtinį. O valgyt galima ir tas pačias kiaunes, tiesiog tai nėra plačiai priimta. Gal jas kartais į kokį kačių ėdalą sudeda, kas ten žino
mnv 2016-05-13 17:09
Reikia reikia. Gal dėl mados nereikia, bet tarkim motociklininkų kostiumai iš odos dėl saugumo reikalingi, o realaus pakaitalo su tokiomis pat savybėmis nėra
UTF16 2016-05-13 22:15
Nes kažkas leidžia pardavinėti sintetinę saugumo standartų neatitinkančią motociklininkų aprangą?
UTF16 2016-05-13 22:17
Tai gal visus planetos gyvūnus padarykime mėsėdžiais? Net dauguma gyvūnų augalus valgo! Su draugu juokavom, kad mėsėdžius galima sušerti liūtams. Aš ne prieš, kad žmonės valgo mėsą, aš prieš, kai jie pradeda kitiems brukti per gerklę ir kiekviena proga primena: a) kad jie valgo mėsą ir kaip be jos negali gyventi b) kad vegetarai neva labiau ligoti ir trumpiau gyvens (kaip pavyzdį pateikiant brolio žmonos pusseserės kirpėjos vyro motiną, kuri susirgo mažakraujyste, nes mėsytės neužvalgė) c) kad mėsa žmonėms BŪTINA.
Kyborg 2016-05-14 13:52
UTF16 mėsėdžiai savo nuomonės niekuomet pirmi nebruka. Visuomet tokius komentarus iššaukia patys veganai su tendencigais straipsniais arba savo komentarais. Ar daug matei straipsnių kuriuose primigtynai teigiama, kad mėsą valgyt būtina? O žolėėdžių straipsniai praktiškai kiekvieną dieną pasirodo, tad natūralu, kad šitos ideologijos nuolatinis brukimas visaėdžius nervina. Rupšnokit šieną ir niekas jums nieko nesakys jei nebandysit kitų perauklėt.
mnv 2016-05-14 17:14
Žinai, dar ne karta negirdėjau kam nors sakant ir pats niekam nesigyriau "kaip gerai valgyt mėsa, pabandyk ir tu". Tiesiog nekyla mintis apie tai užsiminti kaip kokią pokalbio temą. Iš kitos pusės, šitas anekdotas turi pagrindą: - Kaip sužinoti ar žmogus veganas? - Jis tau pasakys