Ar įveiksite sovietmečiu sukurtą vaikišką užduotį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bat0nas 2016-05-23 14:34
Nepavyko tik mėnesio išmastyti (nors buvo galima susiprotėti, juk ir šiais laikais arbūzų daugiausiai ir pigiausiai "paduoda" rugpjūtį ir rugsėjį). Reikės duoti vaikams išbandyti
Shinigami 2016-05-23 15:52
Aš taip pat tik mėnesio nesugalvojau, nes ši priežastis tik sovietmečiui tinka. Visa kita sugalvojau.
Kaunas 2016-05-23 15:56
Nesamonė. 2. Voratinklį ir per pusdienį padaro. 3. Valtį galėjo atsivežt. 4. O gal ten jų augintinis ta višta? 7. O gal ten ne Alexas? Gal kaimietis vištos pasigedo. 8. Kodėl budėjo? Gal ten žaidimo taškai lentelėj ar pnš.
Galonas 2016-05-23 16:25
Kaunieti. 1. Laiko metas - rytas, tai pamiršk pusdienį voratinkliui. 2. Jei nėra kito būdo nustatyti kaip atkeliavo, tai gal reikia imti labiausiai tikėtiną? 4. Sovietai, valtis, vaikai. Višta nepririšta, kaip ir nelogiška, kad višta būtų jų? 7. Klausimas kur bėgioja, kaip ir imponuoja, kad turėtum žinot iš nuotraukos kur, matosi daugiau variantų nei vienas? 8. Žaidimo pavadinimas "On duty"? Kvepia paauglsyte pas jus. Užuojauta tėvams
Pjovėjas 2016-05-23 17:58
Aš irgi tik su mėnesiu nepataikiau Tiesa, dar teko pavargt, kol atspėjau kas fotografuoja, nes štatyvo kojas ne iškart atpažinau piešinuke.
Simplicity 2016-05-23 18:05
Teisingai, BMW X5 su priekaba ir baidarėmis paprasčiausiai į kadrą netilpo. p.s. Nors metų laiką sufleravo ant staltiesės/pledo pūpsantis arbūzas, bet niekaip neprisiminiau kurį mėnesį anais laikais arbūzų sezonas prasidėdavo. Maniau, kad bus koks birželis ar liepa, o pasirodo- rugpjūtis.
amas 2016-05-23 20:23
Man ir nesąmonė. Gal ten kaimiečio valtis, korio kaip sakot višta laksto. Voratinklį sumezga per pusdienį, šiandien ryte džioviau skalbinius, popiet jau buvo gražus voratinklis prikabintas. Sakykim arbūzas atitinka, nes tuo metu gal ir nebuvo galimybės jų gaut ištisus metus. Bet laikmečio niekas nesufleruoja ir dabar yra mėgstančių senovinius fotoaparatus. Kas kieno kuprinę krausto irgi neaišku, kaip ir kas ką išpuodo bando paragaut. Aš tąsausi fotoaparatą ir sunkų trikojį, bet būna, kad ir kas kitas paima pafotkint. Gerai, gal ir nebloga mįslė, bet iš tiek sunku ką nor nuspręst tikrai teisingai.
Shinigami 2016-05-23 21:17
Dėl to jis ir yra vaikiškas galvosūkis. Nes vaikai nepradeda galvoti apie egzistavimo prasmę. Jei jų paklausia kuris nupieštas asmuo dirba ir mato kad tik vienas su samčių, du tikrai pramogauja, o ketvirtas neaiškų ką kuprinėje daro, vadinasi dirbti gali tik tas su samčių. Kaimietis savo valties svetimoje stovyklavietėje nepaliks. O geras stovyklautojas svetimoje stovyklavietėje savos nesirengs. Todėl valtis negali būti niekieno kito nei šių keturių stovyklautojų. Gyvos vištos niekas nesiveš į stovyklą. O višta ne valtis, ji ir pati gali ateiti į svetima stovyklavietę. Čia vaikiškas galvosūkis. Jei nėra nieko kito kas pasakytu kada pradėjo stovyklauti, bet yra voratinklis. Vadinasi jis tai pasako. O jei jis pasako apie laiką, vadinasi niekas jo nepaišys, jei tik šiandien pradėjo stovyklauti. Kas kieno kuprine krausto yra labai aišku, nes galime iš kart atmesti vagyste iš svetimos kuprinės. Todėl kiekvienas kraustys tik savo kuprinę. Kadangi kuprinės turi raides ir žinome vardus iš vardų sąrašo, tai iš kart galima spėti, kad jos atitinka vardus. Kas fotografuoja taip pat aišku, nes vaikiškame galvosūkyje niekas kitas kaip savininkas negali fotografuoti. O kas svarbiausia, čia yra galvosūkis su konkrečiais klausimais. Vadinasi turi ir konkrečius atsakymus. Jei klausia kada jie atvyko, vadinasi turi būti nuoroda į tai. Ar šiandien, ar prieš kelias dienas. Vis tiek turi būti nuoroda. Parodyk man pagal ką butu galima spręsti kad jie atvyko šiandien? O kad atvyko prieš kelias dienas aš galių parodyti voratinklį. Nes tik jis vienas gali nurodyti atvykimo laiką. Ir čia nereikia Šerloko Homso, kad suprastum jog voratinklis nėra nuoroda į šiandien. Kaip jie čia atvyko? Jei yra tik viena transporto priemonė, vadinasi su ja ir atvyko. Nes kitaip nebūtu prasmės piešti transporto priemonę. Vištos niekas į stovyklaviete nesiveš ir laukinių vištų nebūna. Tad čia nėra ko galvoti.
Vytax 2016-05-23 22:38
Mėnesio neatspėjau. Būčiau spėjęs, kad tai rugsėjis. Kreipiau dėmesį ne į arbūzą, bet į voratinklį. Iki rugsėjo mėnesio jie pas mus gamtoje labai reti.
vardasas 2016-05-23 22:59
viskas logiska tik iskur istrauke kad tai siaurinis pusrutulis? man angliskas uzrasas ir vardai sufleruoja kad tai gali buti ir pietinis pusrutulis
Simplicity 2016-05-24 01:01
O eglės tau nieko nesufleruoja?
Erodas 2016-05-24 02:43
ar jus cia kai kurie bandote pasirodyti protingesni uz pati galvosuki todel, jog jis rusiskas ar kad kepalas logiskai dirba ne ten kur reikia?
Kyborg 2016-05-24 12:29
O Rusija kada nors turėjo teritorijų pietiniam pusrutulyje? O angliški užrašai, nes galvosūkis pritaikytas vakarų šalims, turbūt nustebsi, bet vakarų šalyse kirilicą labai mažai kas pažįsta.
Sinister 2016-05-24 13:54
1. 4 (darbų pasisirstymo sąrašas). 2. Prieš kelias dienas (voratinklis). 3. atplaukė (irklai). 4. Kaimas (višta). 5. Iš pietų (vėliava ant palapinės ir vešlesnės šakos saulėtoje pusėje) 6. Vėlyvas rytas (kadangi vėjas pučia iš pietų, tai Jamesui iį kairės rytai, o iš šešėlių matom kad saulė rytuose, bet šešėliai nera labai ilgi). 7. Gaudo drugelius už krūmų. 8. Budėjo Colinas, nes jamesas fotografuoja, aleksas gaudo drugelius, colinass avo kuprinę čekina o piteris gamina maistą. 9. Dėl šito tai nesupratau, prie ko prisiknist, augnemijos ar ko, bet arbūzas tai kažkaip išsiskyrė, tad pačytinau, sugūglinau kada sovietmečiu arbūzų būdavo, kaip ne kaip deficitinė prekė skaitoma, tai jo, rugpjūtis o diena 8, nes budi Piteris. Taip kad suktas tik vienas klausimas - paskutinis...
PG13 2016-05-24 16:19
Šiaip voratinklis gali ir greičiau atsirasti...
kiesza 2016-05-24 21:00
Pirmas 7 u=duotis per minutę įkandau, bet paskutinės trys nepasidavė..
RegimantasL 2016-05-25 10:56
Na originale tai klausimas skamba taip: 9. Какое diena ir kokio menesio? Vadinas jei sprendziu siandien (2016 05 25 ), tai atsakymas butu- geguzes 25