Naujovės, kurios nepatiks rūkoriams: visoje ES bus kitokie pakeliai ir įspėjimai, neliks mėtinių ir papildomo skonio cigarečių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2016-05-23 11:25
Kiek žinau, jau perduoti surinki ~65k parašų įstatymo pasiūlymui uždrausti bet kokia alkoholio reklamą ir pardavinėti tik spec. parduotuvėse, bet gi seimūnai iš gamintojų/tiekėjų/pardavėjų kyšių prisiėmę ir pastoviai blokuoja bet kokius ribojimus.
immortallt 2016-05-23 14:06
Ne visada nuo rūkančiojo gali pasitraukti, kai rūko vonioje, virtuvėje, balkone ar tau po langais. Maitinimo įstaigoje ar kitose susirinkimo vietose. Uždrausti nepavyks nei cigarečių, nei alkoholio, bet grąžinti sveiką aplinką žmonėms be žalingų įpročių reikia. Na alkoholio reklama leidžiama tik po 23? Televizijos nežiūriu, neatkreipiau dėmesio. Bet taip, reiktų visai ją uždraust. Bet alkoholio šaknys ne čia kyšo.
Shinigami 2016-05-23 17:44
Aš televizijos taip pat nežiūrių, tai nežinau kiek ten alkoholio reklamos. Bet internete alkoholis reklamuojamas 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę. Nors reklama yra mažiausias rūpestis. Pagrindinė problema žmonių sąmoningumas. Darbe visada švenčiame gimtadienius. Ir išgeriame buteli alkoholio ant kolektyvo. Kolektyve yra abstinentu kurie negeria. Tai puse kolektyvo bando abstinentus nugirdyti kiekviena karta kai pro juos eina stikliukas. Ir taip kiekviena gimtadieni ir kol butelyje yra alkoholio. Nors visada gauna ta pati atsakymą, atsisakymą gerti. Va čia didžiausia problema. Būna dažnai kad ir vartojantys alkoholio nenori gerti dėl vienos ar kitos priežasties, bet juos taip pat nori priversti išgerti.
HDi 2016-05-23 17:47
Patikslinimas: blokas (200vnt) keleiviniu lėktuvu, visais kitais atvejais 2 pakeliai (40vnt).
Aquarius 2016-05-23 21:19
Ateina naujas velnias į pragarą. Na ir iškart jį pasitinka vyriausiasis ir sako jam: - Dabar tu turėsi darbo – matai, ten stovi trys katilai? - Matau. - Tai va, pradėsime nuo trečio. Trečiam katile žydai, juos reikės akylai saugot, nes jei išlips vienas, tai iš paskos išsitemps visus. Nueina prie antro katilo: - Čia rusai, tai į juos nelabai reik kreipti dėmesį – jei išlips vienas, tai tik tam, kad pritrūko degtinės, po to jie grįžta atgal į puodą. - Na va, liko pirmas katilas. Į jį iš viso gali nekreipt dėmesio, nes čia sėdi lietuviai – jei bandys vienas išlipt, savi jį įsitemps atgal.