Proveržis medicinoje: vokiečiai sukūrė universalius skiepus nuo bet kokios vėžio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Galonas 2016-06-13 11:11
Straispnio lygis: pieninėj man pasakojo, kad... Lauksim informatyvesnio.
Berserkas 2016-06-13 11:22
Nežinau ar tai dar viena "revoliucija" su tokiom antraštėm, bet jeigu tai tiesa ir tai įvyks tai tikrai didelis pasiekimas būtu.
glodrax 2016-06-13 13:11
Ir kol leis naudoti visame pasaulyje šiuos skiepus, pasaulį spės palikti daug sergančiųjų. Why aren't we funding this?
immortallt 2016-06-13 13:17
1) Dvejoju ar tiesa, ką rašo pavadinimas 2) Niekas nežino šalutinio poveikio, gal tau kepenys išeis šaibom ar dar kas. Vėžiu nesirgsi, bet kepenų nebeturėsi.
kestutisz 2016-06-13 14:32
Na, tarkim žmogui su mestastazėmis anyway jau lieka gal pusmetis gyvenimo panašaus į gyvenimą, jom išplitus tai jau net nepavadinsi gyvenimu. Aš asmeniškai rizikuočiau. Net įdomu ar realiai sergantys gali savanoriškai sudalyvauti eksperimentinėse programose, ar kol nėra probacijos - nėra ir eksperimentinio gydymo?
jull 2016-06-13 19:10
Jei sitam straipsnyje yra bent 10% teisybes, tai gales pakankamai greitai, keliu metu begyje. Eksperimentiniam itin sunkiu ligoniu gydymui daug mediciniu bandymu apribojimu nera taikoma.
jull 2016-06-13 19:33
Rezultatai atrodo tikrai yra, sekantys klinikiniai bandymai gali vykti po maziausiai 12 men. 1)As irgi dvejoju ar tiesa, nes jei tiesai, tai cia turbut diziausias medicinos atradimas po antibiotiku. Too good to be true:) 2)Kolkas zinomi neigiami poveikiai panasu yra silpnesni nei chemoterapijos. Tiesa, logiskiau yra galvot kad kepenu neturesi butent po chemoterapimos, nei dalinai biologiskai panasaus vaisto. Kepenys yra nuodingu medziagu nukenksminimo fabrikas, praktiskai viskos toksiskos medziagos pasalinamos per juos.
gediminas.paulauskas 2016-06-14 00:33
O jūs redaktoriaus neturite? Skelbti straipsnį su tiek klaidų... Bet toks būdas yra atrastas. Bet vadinti juos „universaliais skiepais“ klaidinga. Nes tai reikštų, kad visi, sergantys ar nesergantys, pasiskiepija ir nebijo vėžio. Tačiau kaip suprantu, tai tik būdas, kaip sukurti vakciną individualiai kiekvienam pacientui. Jau sergančiam. Suleidžiamos nanodalelės apgauna žmogaus imuninę sistemą, lyg tai yra virusinė infekcija, ir tada organizmas prieš ją pradeda kovoti, ir sunaikina vėžines ląsteles, nors prieš tai jų nematė. Ieškoti „BioNTech AG“. Keista tai, kad man apie kažką labai panašaus jau pasakojo sesės uošvis, kuriam išgydė kraujo vėžį prieš metus Kauno klinikose. Kažkokie individualiai sukurti vaistai. Bet jie sukurti radioaktyvių dalelių, o ne nanodalelių pagrindu.