20 metų vegetaru buvęs profesorius rėžė teisiai šviesiai: vegetarai kenkia gamtai ir griauna mūsų ekosistemą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skylake 2016-06-29 11:59
Tipinis vegetarizmo fanatiko, stokojancio racionalaus mastymo, logikos ir objektyvumo atsakymas: argumentu 0, kazkokios kilusios asocijacijos su ISIS ir emocine reakcija. Zinoma, ko galima dar tiketis is judejimo, kuris paremtas pseudo-tupa-logika, savita morales interpretacija ir is konteksto isimtu moksliniu tyrimu "irodymais"... Uztenka paskaityt tamstos parasa, kad suprastum, jog logikos ir racijos kalba tau nesuprantama, o tik emocinis praplautu smegeneliu apsiveminejimas. Skerdyklas sieti su karais... Apskritai, tai tubut pagal jusu ta sektos/religijos pobudzio idealogija, jei visas pasaulis butu vien vegetarai, nebutu absoliuciai jokiu problemu. O dar, jeigu visi butu kvantines fizikso profesoriai, tai nukeliautume i kita galaktika. Naivus, kvailo jaunatvisko idealizmo persmelktas judejimas, su hipokritiska vertybiu sistema ir nuline nauda/efektu toms problemoms, kurias patys deklaruoja. Smerkia mesos valgytojus, patys sesdami i automobilius, rukydami, naudodami elektronika ir apskritai, naudodamiesi visa siuolaikines visuomenes atributika. Bet, pasieme viena aspekta, ir ji isaukstino pagal savo iskreipta poziuri, nuneikdami visa kita. Atrasysiu tik tuo atveju, jeigu sugebesi tarp savo nuolatines vegetarizmo propogandos siame puslapyje rasliavos parasyti ka nors verto demesio, tad su tais paciais besikartojanciais ir nesamoningais emociniais ir fanatiniais/radikaliais/ "argumentais", kuriuos cia kiekvienoj temoje, susijusioje su mityba isvemineji, gali net nesivarginti - viskas jau zinoma.
UTF16 2016-06-29 12:04
giją. Ateityje linkėčiau bent išmokti parašyti žodžius prieš užsiimant tuščiais kaltinimais. Ir šiaip – skanaus vėmimo. Tiesa, ačiū už pavadinimą jaunatvišku – amžius jau nebe tas, bet kiekvieną kartą išgirdus vis tiek malonu
geziokas 2016-06-29 13:02
man kurį laiką kyla paprasta klausimas apie idėjinius veganus: jeigu jūs nevalgot gyvulinės kilmės maisto, kad nekenkti gyviems gyvūnams, jų nežudyti, tai galima valgyti ką tik nudvėsusio gyvuno mėsą? Juk jam jau bus px, tu jį valgai ar ne.
Sebastianas 2016-06-29 13:08
Na, jei nori pasigauti kokią salmoneliozę ar dar kokią kitą žarnyno ligą, tai į sveikatą valgykite nudvėsusius gyvūnus.
UTF16 2016-06-29 15:57
Tai gero vėjo tada tau.
UTF16 2016-06-29 16:15
Pamoka ateičiai: įžūlus oponentų išvadinimas „tokiais kaip jūs“, atviras nenoro diskutuoti deklaravimas, o ypač – reikšmingo turinio nebuvimas susilauks analogiško atsakymo.
Sebastianas 2016-06-29 16:29
Nesmerkite UTF, kiek skaičiau jo komentarus, tiek pastebiu, kad jis kitaip dėstyti minčių nemoka. Toks jausmas, kad jam įtaigą padarė sokratinis stilius, kai užuot norėdamas aiškiai įtvirtinti savo poziciją ir konkrečiai atsakyti į temą, tu pradedi arba išsisukinėti, rankiodamas pavienius sakinius arba klausinėti kitų: "kodėl, kodėl, kodėl". Na, visi žinom, kad nutiko Sokratui
AAA000 2016-06-29 21:35

boom 2016-06-30 08:41
Gėlas vanduo nėra begalinis resursas, jis ir turi atsinaujinti, tai jei jis bus vis daugiau ir greičiau vartojamas, gali ateiti taškas, kai nebespės jis atsinaujinti. O šiaip dauguma komentarų po vegetarizmo straipsniais kaip ir po religiniais straipsniais, dviejų kraštutinių pusių susidūrimas
sloggi 2016-06-30 14:04
Na pirma tai nesuprask neteisingai, man jokio slirtumo ar mesa kazkas valgo ar cia. Cia asmeninis zmogaus pasirinkimas. Kas del vandens tai pilnas google info kiek kas sunaudoja. Kitas dalykas visus ukius laisto is greziniu, labai retas kas turi kazkoki tvenkini tam, kaip zinia greziniai nebegaliniai. Vanduo taip greit neatsinaujina ten. Kaip manai kazi kodel sakoma, kad siltos dabartines ziemos yra blogai? Giluminiai visi vandenys nera begaliniai kas bus kai ju prades trukt? Todel vandeni ir naudoja skaiciavimui, ty.kiek litru reikia, kad uzaugink kokias bulves ir kokia karve tam, kad gaut 1kg maisto, toliau automatiskai ziuri kaloringuma. Kaip ir pats sakei, jog idiotiska vertint mityba pagal sunaudojama, bet prasme tikrai yra. Del mesos valgytoju ir riesutu tai pats atsakiai i klausima, jog kas ka nori tas ta ir valgo, bet visad islenda riesutai is mesedziu puses kai prabyla kalbos apie vandens sunaudojima. Tai butu galima tavo mintim manau ir viska uzbaigt ta tema. O del mesos vakgymo to placebo ir kraujo grupes eilines nesamones ir tiek, kur zmogui greiciausiai suveike psichologines problemos nei mesos trukumas del silpnumo. Daug pavizdziu ura kai buna nutraukia mesos vartojimas ir gyvena ir juda dar energingiau.
hamann 2016-06-30 14:17
o argi žmonių mitybos pasirinkimai turi įtakos tavo daromiems sprendimams?
UTF16 2016-06-30 14:58
Andrius+ 2016-06-30 16:57
Dėl akių, tai tikriausiai turėta omeny šitai: Many animals that hunt other animals have evolved eyes that face forward, thus making depth perception possible. This is almost universal among mammalian predators. Other predators, like crocodiles, have sideways facing eyes and hunt by ambush rather than pursuit. šaltinis https://en.wikipedia.org/wiki/Carnivore
UTF16 2016-06-30 17:33
melange 2016-06-30 19:14
Kvailas ir melagingas pranešimas. Vegetarizmo filosofija yra ne gyvūnų valgymas, o jų kančios sumažinimas. Beje nenatūralų valgyti kiauliena ir kita šiuolaikiška mėsą, protėviai daugiausiai valgė vabzdžius ir augalinį maistą.
geziokas 2016-07-01 09:54
primena tave, kai bandai prastumti vegetarizmą
Atk 2016-07-01 13:18
Man veganizmas tai reiškia nevalgymą bet kokio gyvulinio kilmės maisto. Ar tai pienas, ar suris, ar žuvis, ar kiauliena, ar kiaušiniai. Taip, manau ir žodynė ta savoka reiškia. Aš nustebau, kad dar gali kitaip traktuotis šitas žodis. Tai jau savo būtim galima daryti, kad mirs koks gyvūnas, tu ant arklio josi, jis gali nuvargti ir mirti, vadinasi veganas neturi ir jodinėti ant raklio, vat tokią aš logiką keistąmatau.
Atk 2016-07-01 13:31
Jis logiškai ir argumentuotai atsako, kiekvieną tavo kliedesį pagrindžia argumentais. O tu ir kiti tik kliedėti gali ir kiekvieną savo kliedesį tik savo emocijom pagrista, kaip viskas neteisinga.