Irano Hulkas – žmogus, kuris atrodo įspūdingiau net už Žydrūną Savicką (Video)  ()

Susipažinkite su Sajadu Gharibi, 24 metų sunkumų kilnotoju iš Irano, kurio sudėjimas pribloškė viso pasaulio internautus. Gharibis sveria 156 kilogramus, o pats gali pakelti net 175 kilogramų svorį. Lažinamės, kad tokios išvaizdos vyruko nenorėtumėte sutikti tamsiame skersgatvyje. Jis atrodo įspūdingiau net už mūsiškį Žydrūną Savicką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Gharibis atrodo grėsmingai, jį pažįstantys žmonės sako, kad jis yra labai švelnus ir turi didelę širdį. Kad vyras nėra agresyvus reikėtų džiaugtis, nes jis primena žaliąjį Hulką iš fantastinio filmo, todėl jo sudėjimas ir agresyvus charakteris nebūtų džiugi žinia aplinkiniams.

Neseniai Gharibis tapo tikra interneto sensacija, o jo Instagram profilis šio straipsnio rašymo metu turi 104 tūkstančius sekėjų, o jų skaičius nuolat auga. Instagram vartotojai jau spėjo milžiną praminti „Irano Hulku“ ar „Persų Herakliu“.

Dažniausiai Gharibis mėgsta dėti savo nuotraukas, kuriose jis laiko kokius nors mažus objektus, pavyzdžiui, „Fantos“ skardinę, kurie šalia jo tampa dar mažesniais.

Daugiau apie Gharibį nelabai kas žinoma, tik kad jis mėgsta sportuoti ir atstovauja Iraną tarptautinėse sunkumų kilnojimo bei kultūrizmo varžybose. Nors vyras neturi kultūristams būdingo įdegio, jo išvaizda neverčia abejoti, kad jis galėtų susigrumti ir su lokiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(25)
(-18)

Komentarai ()