Iškylautojo ABC: kaip užsikurti laužą polietileno maišeliu? Reikės tik trupučio vandens – tiks ir šlapimas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2016-07-25 15:42
Prikolas pasigaminti lęšį iš maišelio neblogas. Pavyzdžiui, jei nori pasirodyti prieš fyfas ir tingi eiti iki civilizacijos degtukų. Deja, norint jį panaudoti reikia daugybės palankių sąlygų, kuriomis geras turistas jau valgytų šašlyką, kol miesčionis maišeliu fokusą gaudytų. Na, o jei vis dėlto papuolė tokios aplinkybės, kad dedi viltis į maišelį, tai geresnis variantas būtų tiesiog atsisėsti ir nusiraminti, nes garantuotai turi didesnių problemų, kurių laužo sukūrimas saulėkaitoje neišspręs. Nebent... toje situacijoje prasmingiausia veikla – deginimas.
zipper 2016-07-25 17:32
Na jei naudojantis saule, tai geriausiai būtų šis varjantas 6m27s https://www.youtube.com/watch?v=LaAf6Ltgal8?t=6m27s
MindaugasV85 2016-07-25 19:08
Dažniausiai laužą užkurinėju ne tai kad su degtukais, bet su puslitriu degaus skysčio, o ir tai ne visada pavyksta Bet jau tokie mes miesčionys: modernūs ir visad skubantys. Tik kol kas nelabai suprantu kur skubam. Pakeisti esamą situaciją? T.y. atnešti malkų, greičiau ugnies, greičiau iešmus, o jau galim kept, dar neiškepė? - privalgėm... Pilvas išsipūtęs - greičiau iššikt. ....... Tiek tos prasmės tam gyvenime Ne ne, jei tik palankios sąlygos, aš mieliau paeksperimentuočiau pagal "kaimiečių metodus"
rwc 2016-07-26 02:18
Na, jei nori ne miestietiškais metodais, tai pirmiausia nustok vežtis malkas į mišką ;] O kam reikalingas degus skystis – niekad nesupratau. Aš į žygį verčiau pasiimčiau buteliuką vandens. Jeigu laužą, tu gali pasiimti malką su žarija „dėl visa ko“.
Kiddo 2016-07-27 11:16
kur ta malką su žarija dėti?